Follow:
TRAVEL

OFF TO FRANCE

OFF TO FRANCE

Så blev det endelig tid til at jeg hopper sydpå til det franske. Jeg har glædet mig helt tosset til at komme væk i år og vi får da også en lille uge ekstra i år så vi skal være væk hele 3 uger. Yay. Så jeg skal bare ned og slikke en masse sol, bade i en lækker pool og slappe helt af. Det er det samme sted vi har været en del år nu og det bliver vi ikke trætte af foreløbigt. I kan måske huske trappen som var med på en del af mine oufit billeder fra de ferier vi har holdt her. Byen hedder Saint Laurent Du Var og ligger lige ved siden af Nice. Det er den sødeste lille by og vi bor lidt oppe med en smuk udsigt i de skønneste omgivelser.
Jeg håber på at kunne få lidt sol men men men det plejer ikke at kunne lade sig gøre men man kan da håbe. Liselotte skal nok tage sig helt fantastisk af jer mens jeg er væk og i som følger med på min Instagram @tinalentz0812 kan komme lidt med på tur.
Håber i får jer nogle dejlige uger herhjemme også og at i har det dejligt til vi snakkes igen.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Josephine

  Vi tager derned om 8 dage, ses vi? 😉

  21. august 2015 at 13:59
 • Reply Karina

  Det lyder lækkert 😉 God ferie <3

  21. august 2015 at 14:50
 • Reply Katrine Guldbæk

  Åh, Sydfrankrig er så dejlig. Der vil jeg også gerne ned igen. Rigtig god tur smukke <3

  22. august 2015 at 18:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.