Follow:
FASHION

HVISK HONEYCOMB NECKLACE

HVISK HONEYCOMB NECKLACE

HVISK HONEYCOMB NECKLACE
Det bliver lige en hurtig opdatering fra mig, jeg er nemlig i Manchester med Sonni lige nu. Vil lige vise jer min nye lækre honeycomb halskæde fra hvisk, jeg bestilte den inden jeg tog til USA og nåede desværre ikke at komme inden jeg rejste på ferie, men så havde jeg noget at se frem til når jeg kom hjem. Jeg elsker den virkelig og den findes også i sølv og oxideret. Prisen for guldbelagt er 450 kr. find den HER (Den er desværre udsolgt lige nu, men i kan forudbestille den, på samme link) 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Julie Mænnchen

  Den er bare så fin, har også ofte kigget på den 🙂 Og ja, det er jo også lækkert at have lidt at komme hjem til 😉

  22. august 2015 at 17:19
  • Reply Liselotte

   Ja, den er så fin 🙂
   Kan kun anbefale den søde <3

   24. august 2015 at 6:57
 • Reply Karina

  Den er vildt pæn 😉 Håber at I havde en god tur 😉

  26. august 2015 at 18:36
  • Reply Liselotte

   Tak søde, det havde vi 😀 <3

   27. august 2015 at 6:54
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er bare så fin, søde 🙂

  26. august 2015 at 20:40
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.