Follow:
BEAUTY

PIGEPAKKEN AUGUST 2015

PIGEPAKKEN AUGUST 2015

Pigepakken_2

Pigepakken_3

Pigepakken_4

Pigepakken_5

PIGEPAKKEN AUGUST 2015

Vi har igen været så heldige at få lov til at anmelde Pigepakken. Det er simpelthen det skønneste koncept hvor du modtager en lækker pakke fuld af en masse hyggelige sager som skal “muntrer” dig op i den svære tid på måneden. Plus at pakken supplere dig med de bind, tamponer og trusseindlæg du nu har brug for i den tid. (Dem sammensætter du selv efter behov)
Vi må dog indrømme at lige så begejstret som vi var for sidste måneds skønne pakke, lige så “skuffet” var vi over denne måned. Vi sætter pris på en go’ omgang søde sager til at dulme smerterne i den tid og noget lækkert. Denne gang var det kun en pose mini chips, som var rigtig lækre, som kunne spises! Ellers en lille bitte cremeprøve, plus et par vatrondeller og nogle vatpinde. Ja for at sige det som det er følte vi os ikke forkælet, det er self. lækkert at prøve nye brands og produkter, det er jo en del af konceptet, men vi havde måske forventet lidt mere luksus og hygge. ! Vi venter spændt og glæder os til næste måneds overraskelser.

August pakken indeholder:

Bind, tamponer og trusseindlæg ?
Sammensæt selv 25 stk. bind, tamponer og trusseindlæg, så pakken passer perfekt til dig. Det er en god mulighed for at prøve nye mærker, nyheder mm.

Neglelak: Scot Naturals, Smoky Martini ?
En grå neglelak fra et helt nyt brand på det danske marked. Neglelakken er økologisk og duftfri og betegnes som markeds reneste og mest øko-venlige neglelak. Kræver to lag for en dækkende farve.  

YNIQ, Luxus Cosmetic sticks 85 stk.?
Produceret i økologisk bomuld – De er fnugfrie. “Vatpindene” har to forskellige ender, en spids og en flad ende. Den spidse ende er helt perfekt til at rette make up og evt. neglelak. “Vatpindene”  er i en smart pop-up beholder, som hæves når du åbner låget – smart og hygiejnisk !

YNIQ, Luxus vatroundller  20 stk.?
Ekstra stærke vatroundellerne, er tolags – ekstra stærke i 100 % bomuld.  

Naturativ, relaxing Hand Balm, Lemon Grass & Coconut?
Verdens mindste prøve på en håndcrem, knap og nap til begge hænder. Men dufter til gengæld helt fantastisk. Vi ville gerne have mærket den opstrammende og blødgørende effekt, men det var ikke muligt med denne mikro-prøve!

Burts, Sea Salt & malted vinegar, 40 g. ?
Super lækre sprøde og dejlige glutenfrie chips. Den pose forsvandt alt for hurtigt, da desværre var det det eneste spiselige i denne måneds pakke ØV!! Søde og salte snacks er et must når man har sin menstruation.

PUKKA, Refresh 1 tebrev ?
Frisk økologisk te med peppermynte, lakridsrod og roser.

CLIPPER, Snore & Peace ?
En beroligende te som bl.a. indeholder kamille, citrongræs og hybenrose. Perfekt inden natten, for en god natssøvn.

CLIPPER, Blackcurrant & Blueberry 1 tebrev  ?
En skøn frugt te, med fyldig smag af solbær og blåbær.
Det er rigig lækkert at få smagt en masse lækker kvalitets te, hver måned. Hvis man som os er tedrikkere, det kunne dog være rart at der var lidt afveksling, som måske en lækker kakao/chokolade, eller en lækker kaffe.

Er du interesseret i Pigepakken? Så kan du blive medlem af det hyggelige, tøset koncept lige HER, vi vil klart anbefale et medlemsskab, det er skønt ikke at skulle tænke på bind og tamponer og oven i købet få små gaver og lækkerier sendt med posten hver måned. Pakken koster kun 139 kr. inkl. levering på posthus, eller pakkebox.

 

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.