FASHION,  Outfit,  TRAVEL

OUTFIT: SAN FRANCISCO

 

SF_4

OUTFIT: SAN FRANCISCOSF3OUTFIT: SAN FRANCISCOJUMPSUIT: LINDEX / JACKET: MACYS / BAG: GUCCI “DISCO SOHO” / SANDALS: H&M / WATCH: MARC JACOBS / RING: HVISk “TRIUMPH” / SUNNIES: RAYBAN “AVIATOR”

Jeg nåede kun at få taget et enkelt outfit billede i San Francisco og som i kan se på mit outfit, var det et par kølige dage vi havde i SF. Vi havde et meget stramt program, vi ville se og opleve så meget af byen som overhovedet muligt mens vi var der. Vi besøgte bl.a. fængslet Alcatraz, en rigtig spændende oplevelse, Lombard Street (Den mest populære og smukke gade i SF), så broen, Fishermann’s Warf med søde søløver og meget meget mere. Jeg arbejder på et par rejseguides til USA, som jeg deler med jer.

Igår var jeg til “Saint Laurent” event i Biffen Nordkraft. Hvor vi så filen “Saint Laurent” en meget mærkelig, spændende og lang film om Yves Saint Laurents liv og skabelsen af modehuset vi kender i dag. Jeg kan sige at Yves ikke havde et let liv trods successen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

9 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk