Follow:
BEAUTY

USA SHOPPING: BEAUTY PRODUCTS

CountureDet er vidst ved at være på tide, at jeg viser jer lidt af det jeg har købt med hjem fra USA. Noget som virkelig er billigt i USA er skønhedsprodukter. Jeg havde en lille “liste” over ting, som jeg gerne ville have med hjem fra ferien, og der i blandt de populære Contour Kits fra Anastasia Beverly Hills, jeg gav ca. 240 kr. for det i Sephora i USA og det koster 550 kr. herhjemme, så man må sige at det er noget af en besparelse. Jeg valgte den lyse udgave, da jeg er meget lys i huden. Countor1 Pensel

PenslerUdover Contour kittet, købte jeg et penselsæt med 9 forskellige pensler i sat ned fra 1000 kr. til knap 300 kr. Penslerne er i det fineste læderetui, som er let at tage med i tasken. Jeg kendte ikke til penselmærket “Borghese”, men ekspedienten i Centery 21 i New York, forsikrede mig om at det var lækker kvalitet, og det må jeg give hende ret i.

Håber i får en skøn weekend, jeg er ikke helt på toppen men regner med at tage i Karolinelund i aften, hvor Kato spiller og i morgen står den på Zulu Color run med to søde piger inden turen går til Århus til fætter-kusine-fest!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Benya Suwan

  Ih, heldige dig 😉

  http://benyasuwan.dk

  28. august 2015 at 18:05
  • Reply Liselotte

   JA, de er lækre ikke? 😀

   31. august 2015 at 18:57
 • Reply Eline

  Det er virkelig nogle skønne farver du har valgt 😀

  30. august 2015 at 15:00
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.