Follow:
BEAUTY

AUGUST FAVORIT PRODUKTER

AUGUST FAVORIT PRODUKTERJeg vil lave en ny kategori her på bloggen, hvor jeg hver måned fortæller om mine yndlingsprodukter. Det kan være produkter som præsenteres på bloggen for første gang, eller produkter, som fortjener endnu et indlæg.
Denne måned er der fokus på fladt, tyndt hår med ønske om meget volume. Ansigtscreme som er god til uren og kombineret hud og et nyt vidunderprodukt på det danske marked: en øjenbrynsblyant fra Eylure.
AUGUST FAVORIT PRODUKTER
Shampoo og Balsam Tony & Guy. Jeg har et meget tyndt hår, som ofte kommer til at se slasket ud, jeg har nu prøvet et nyt shampoo mærke, som jeg aldrig har prøvet før og må sige at jeg virkelig er imponeret over det. Shampooen giver mit hår mere fylde og gør det mere luftigt, det er ikke nær så slasket efter brug af disse produkter. Produkterne dufter helt fantastisk og efterlader håret, rent og blødt men stadig med masser af volume. Købes HER til 99 kr. pr stk.
Dry shampoo
Batiste tørshampoo: jeg er virkelig fan af tørshampoo især når kalenderen siger efterår. Regn og blæst giver hurtigt mit hår et fedtet look, derfor har jeg faktisk altid en tørshampoo i tasken. På travle morgener, er en tørshampoo også guld værd, da man kan springe en hårvask over. Jeg har nu prøvet Batiste XXL, som  absorberer overskydende olie i hovedbunden og efterlader håret friskt, rent med en dejlig nyvasket duft. Kan købes HER til 79 kr.
Dr. Schell
Økologisk ansigtscreme fra Dr. Scheller med timian, som særligt er velegnet til fedtet og kombineret hud. Timian har mange gode virkninger, er anti-inflammatorisk, muskelafslappende og smertelindrende. Ansigtscremen er en 24 timers creme, som er god mod uren og  Huden efterlades lækker blød og fugtig uden at den føles klistret!
Find den HER til 159 kr.

Eylure
Øjenbrynsblyant fra Eylure, jeg har virkelig kastet min kærlighed over dette mærke. WAUW, de laver virkelig de lækreste produkter til bryn og vipper til næsten ingen penge. Jeg er igang med at forberede et meget mere dybdegående indlæg om mærket. Denne blyant er så let at tegen brynene op med. Blyanten indeholder olier som plejer brynene og i enden sidder en børste, som kan bruges til at udjævne og blødgøre looket. Jeg er fan. Find den HER til 69,95 kr.

Håber i får en skøn torsdag. Min står på arbejde og event i aften i butik Blossom med Eline.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply kathrine johansen

    Sikke nogle gode favoritter du har på, og dejligt indlæg 🙂

    God dag <3
    http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    3. september 2015 at 9:48
  • Leave a Reply