INTERIOR

BIRTHDAY WISHLIST VOL 01

BIRTHDAY WISHLIST VOL 01

Rullebord Normann CopenhagenRoyal Copenhagen Contrast krus /  Nicholas Vahé krydderier / Royal Copenhagen Flaske / HAY sengetæppe /  Royal Copenhagen Bonbonniere

Jeg har fødselsdag i næste måned, sikke tiden går…. Jeg fylder 27 og har faktisk ret svært ved at finde på noget jeg ønsker mig. Vi har faktisk ikke plads til mere i vores lejlighed og går med tankerne om huskøb – Et hus med et stort køkken, hvis det står til mig.  Jeg ønsker mig derfor disse lækre ting som ville pynte fint på køkkenbordet og i et stort vitrineskab. Jeg er helt vild med de nye fine sager fra Royal Copenhagen.

Jeg har i længere tid været på udkig efter det perfekte barbord, jeg vil rigtig gerne have et vintage guld/messingbord. Men det er ikke helt let at skaffe til små penge. Jeg har de seneste par år også sukket over de fine borde fra Normann Copenhagen, så det kan gå an hvis vi ikke finder et af de andre.

Jeg håber at i nyder weekenden, selvom det regner helt vildt.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

15 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.