BEAUTY

KEEP YOUR SUMMER TAN

KEEP YOUR SUMMER TAN

Nu er det ikke fordi det hele skal gå op i beauty her på bloggen, men i får altså lige et beauty indlæg mere denne her uge…
De fleste af os er kommet hjem fra sommerferie (Pånær Tina, som nyder livet i det Syd Franske? hmmm) sommerkuløren er måske ved at forsvinde, man kan hvertfald kun liiiige ane hvor min bikini har siddet, det går simpelthen så hurtigt med at blive bleg når man kommer hjem til det danske vejr og arbejder i alle soltimerne. Jeg forsøger at holde min tan ved lige og kan nærmest ikke fungere hvis jeg føler mig alt for bleg, derfor gør jeg ligesom så mange andre mennesker, anvender selvbruner!

Selvbruner

COLOSÈ SELVBRUNER:
Uha, jeg er altid virkelig “bange” når jeg skal prøve en ny selvbruner,  jeg frygter at blive orange eller stribet. Men denne selvbruner fra Colosé giver blot en lille glød og farver ikke ret meget, helt perfekt til os lyse skandinaver, som ikke ønsker at ligne en der er kommet hjem fra 14 dage i afrika hele året rundt.
Selvbruneren er let at smører ud og fordele og pga. mængden af farve i selvbruneren, giver den hverken striber eller misfarvninger.
Personligt kan jeg godt lide lidt mere farve end hvad denne giver, men der er jo en smagssag, men så kan man arbejde farven op, ved at smører kroppen ind i den flere gange. Farven holder i ca. 3-4 dage alt efter hvor meget man træner og bader.
Prisen for selvbruneren er 230 kr. Find den HER
Jeg synes det er synd at emballagen, ser billig og uproffessionel ud, for produktet er helt fantastisk, jeg bliver selv nemt skræmt væk af produkter i “grim” emballage.

KEEP YOUR SUMMER TAN

BADEANSTALTENS NEKTAR BODYSCRUB:
En god ide inden påførsel af selvbruner er at skrubbe kroppen godt igennem. Så man fjerner tør hud og døde hudceller, jeg er kæmpe fan af denne bodyscrub fra Badeanstalen, som er gået hen og blevet en favorit.
Den har en himmelsk duft og blødgøre huden, helt fantastisk! Jeg skrubber min hud godt igennem en gang om ugen, og holder på den måde min selvbruner pæn og hud lækker blød. Prisen for denne er kun  115 kr. du kan bl.a. finde den HER 

Pudder

COLOSÉ SOLSKINSPUDDER:
Et andet produkt jeg vil fortælle jer om, er denne mineral solskinspudder fra Colosé til kun 200 kr. Den er udviklet uden kemikalier og helt uden risiko for hudirritation, og kan derfor anvendes af alle hudtyper. Jeg har en meget sart hud og skal specielt til tider tænke meget over hvad jeg anvender af make up-produkter i ansigtet. Pudderen indeholder desuden macadamianolie, som giver huden fugt mens du bære den. Smart ikke?
Jeg anvender altid solskinspudder efter min foundation, på kindben, næse og i panden.
Emballagen er super fin og eksklusiv, har en perfekt størrelse til at have med i tasken.

Vi skyder snart en lækker Giveaway igang med skønne produkter fra Colosé, i kan godt glæde jer.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.