Follow:
FASHION

NEW IN – MICHAEL KORS COLLECTION BAG

NEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAGNEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAGJeg har brugt en masse penge da jeg var i USA, jeg har bl.a. brugt “alt for mange” penge på en ny taske, det er ikke ligefrem fordi jeg mangler tasker, er ved at have en rimelig lækker samlig og sidste år blev der både tilføjet en Chanel og en Gucci. Men tasker kan jeg simpelthen ikke få nok af og når jeg ser en taske jeg må eje, kan jeg ikke få ro i kroppen før den er min.

Jeg forelskede mig i denne Miranda taske fra Michael Kors Collection, som er den eksklusive linje hos Michael Kors. Tasken er udover at den kun er lavet i begrænset antal også håndlavet i det fineste italienske skind. Tasken er super rummelig (Jeg købte den største model de havde) og virkelig lækker blød. Jeg er meget øm over den, og har faktisk nærmest ikke brugt den endnu – jeg tør nærmest ikke og frygter når jeg får den første ridse.
Den kommer desværre ikke til sin ret på billederne, skindet er så blødt og lækkert at den falder sammen på bordet. Jeg har et outfit billede klar i morgen, hvor i kan se den i action. Den er så lækker!
NEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAGNEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAG
NEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAGJeg ville egentlig at jeg ville have haft en Stella med hjem, men pga. den høje dollar kurs og den skide tax man betaler i butikkerne kunne det desværre ikke svare sig, og Stella ville blive dyre end herhjemme. Men så fik jeg til gengæld en limited edition, som jeg er sikker på jeg vil have i mange mange år og som ikke hænger på armen på halvdelen af Aalborgs piger. Det er virkelig skønt

I dag skal jeg til Århus med hende her til et spændende event, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej nej nej hvor er den flot!!! Shit hvor er du en lucky girl!! 😀 Kan sagtens forstå du er øm over den. Den er godt nok også fin, og så fedt med noget andet end det som alle har 😉

  8. september 2015 at 10:06
  • Reply Liselotte

   Ja, er den ikke helt fantastisk? 😀 <3
   Er så øm over den – uha 😛

   8. september 2015 at 14:34
 • Reply Frederikke S

  Hvor er den lækker(!!)

  http://www.frederikkes.com

  8. september 2015 at 10:49
  • Reply Liselotte

   Tusind tak søde Frederikke 🙂

   8. september 2015 at 14:33
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh så flot! 🙂

  8. september 2015 at 10:56
 • Reply Julie Mænnchen

  Hvor er den bare smuk søde <3 Sikke et godt køb og især lækkert at vide, at den er lavet i begrænset antal 🙂

  8. september 2015 at 11:12
  • Reply Liselotte

   Ja, det er lidt rart 🙂
   Og ja,smuk er den!

   8. september 2015 at 14:33
 • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

  WAUW, hvor er den smuk 😀 <3

  8. september 2015 at 12:25
 • Reply Ida B

  Hvor er den lækker søde! Jeg tror jeg så den i Spanien i sommers, hvor jeg også stirrede på den med hjerteøjne! Tillykke med den <3

  8. september 2015 at 15:01
  • Reply Liselotte

   Tak søde, ja den er så lækker 😀 <3

   9. september 2015 at 8:47
 • Reply Camilla

  Nøj, hvor er den bare flot!! 😀

  9. september 2015 at 0:00
  • Reply Liselotte

   Mange tak 😀 Er også virkelig glad for den

   9. september 2015 at 8:48
 • Reply Chau

  wow, det er flot! Den er også lige dig 😉 Stort tillykke med den søde.

  /Chau

  9. september 2015 at 8:55
  • Reply Liselotte

   Tusind tak smukke 🙂 <3
   Ja, den er så meget mig

   9. september 2015 at 9:53
 • Reply Lullumut

  Den er så flot! Herligt ferieminde 🙂 Jeg købte selv et MbyMJ ur i NY, og jeg smiler, hver gang jeg kigger på det 🙂

  9. september 2015 at 20:41
  • Reply Liselotte

   Tusind tak, ja nemlig et helt fantastisk ferieminde <3

   10. september 2015 at 7:20

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.