FASHION

NEW IN – MICHAEL KORS COLLECTION BAG

NEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAGNEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAGJeg har brugt en masse penge da jeg var i USA, jeg har bl.a. brugt “alt for mange” penge på en ny taske, det er ikke ligefrem fordi jeg mangler tasker, er ved at have en rimelig lækker samlig og sidste år blev der både tilføjet en Chanel og en Gucci. Men tasker kan jeg simpelthen ikke få nok af og når jeg ser en taske jeg må eje, kan jeg ikke få ro i kroppen før den er min.

Jeg forelskede mig i denne Miranda taske fra Michael Kors Collection, som er den eksklusive linje hos Michael Kors. Tasken er udover at den kun er lavet i begrænset antal også håndlavet i det fineste italienske skind. Tasken er super rummelig (Jeg købte den største model de havde) og virkelig lækker blød. Jeg er meget øm over den, og har faktisk nærmest ikke brugt den endnu – jeg tør nærmest ikke og frygter når jeg får den første ridse.
Den kommer desværre ikke til sin ret på billederne, skindet er så blødt og lækkert at den falder sammen på bordet. Jeg har et outfit billede klar i morgen, hvor i kan se den i action. Den er så lækker!
NEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAGNEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAG
NEW IN - MICHAEL KORS COLLECTION BAGJeg ville egentlig at jeg ville have haft en Stella med hjem, men pga. den høje dollar kurs og den skide tax man betaler i butikkerne kunne det desværre ikke svare sig, og Stella ville blive dyre end herhjemme. Men så fik jeg til gengæld en limited edition, som jeg er sikker på jeg vil have i mange mange år og som ikke hænger på armen på halvdelen af Aalborgs piger. Det er virkelig skønt

I dag skal jeg til Århus med hende her til et spændende event, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.