FASHION,  Outfit,  TRAVEL

OUTFIT – NEW MICHAEL KORS COLLECTION BAG

OUTFIT - NEW MICHAEL KORS COLLECTION BAGOutfit 1sandalsBag_Michael_KorsOutfit

Det er måske ikke så sjovt at se på sommeroutfits mere, nu efteråret så småt er ved at melde sin ankomst, jeg vil hvertfald selv gerne se på lækre efterårs styles, frem for sommerbilleder, men synes lige i skulle se min nye taske i action, den gør sig meget bedre i brug, end på vores spise bord.

Outfittet her er fra Beverly Hills og er taget i en lille mexicansk inspireret park tæt ved Rodeo Drive, (Åh hvor jeg savner LA, den californiske stemning og sol) Jeg luftede for første gang min skønne taske fra Michael Kors Collection, som jeg bloggede om igår – Er den ikke bare lækker?
Sandalerne er også nye, dem fandt jeg i et Outlet i LA til kun 200 kr. hvor heldig har man lige lov at være?

Jeg var til et super event med VRS Fashion i Århus i går med Eline, hvor vi så en masse lækre nye styles til efteråret og vinteren, som jeg glæder mig til at vise jer billeder fra og fortælle meget mere om. Jeg er rigtig træ i dag, turen fra Århus blev lidt længere end forventet, da vi desværre punkterede og måtte køres hjem af en fra Dansk Autohjælp. I aften skal jeg spise med mine veninder det er længe siden jeg har set dem, så det bliver hyggeligt. Håber i får en dejlig onsdag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk