Follow:
OUTFIT TRAVEL

OUTFIT – NEW MICHAEL KORS COLLECTION BAG

OUTFIT - NEW MICHAEL KORS COLLECTION BAGOutfit 1sandalsBag_Michael_KorsOutfit

Det er måske ikke så sjovt at se på sommeroutfits mere, nu efteråret så småt er ved at melde sin ankomst, jeg vil hvertfald selv gerne se på lækre efterårs styles, frem for sommerbilleder, men synes lige i skulle se min nye taske i action, den gør sig meget bedre i brug, end på vores spise bord.

Outfittet her er fra Beverly Hills og er taget i en lille mexicansk inspireret park tæt ved Rodeo Drive, (Åh hvor jeg savner LA, den californiske stemning og sol) Jeg luftede for første gang min skønne taske fra Michael Kors Collection, som jeg bloggede om igår – Er den ikke bare lækker?
Sandalerne er også nye, dem fandt jeg i et Outlet i LA til kun 200 kr. hvor heldig har man lige lov at være?

Jeg var til et super event med VRS Fashion i Århus i går med Eline, hvor vi så en masse lækre nye styles til efteråret og vinteren, som jeg glæder mig til at vise jer billeder fra og fortælle meget mere om. Jeg er rigtig træ i dag, turen fra Århus blev lidt længere end forventet, da vi desværre punkterede og måtte køres hjem af en fra Dansk Autohjælp. I aften skal jeg spise med mine veninder det er længe siden jeg har set dem, så det bliver hyggeligt. Håber i får en dejlig onsdag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Den er simpelthen så FLOT!!!! Og de sandaler er så skønne! 😀
  Hehe ja det var noget af en tur – jeg er også godt udkørt i dag 😉 Men hold op det var et fedt event.

  9. september 2015 at 10:04
 • Reply Julie Mænnchen

  Dejligt outfit søde og sikke et kup med de sandaler der! 😀

  9. september 2015 at 10:21
  • Reply Liselotte

   Tak søde 🙂
   Ja, ikke? Man kan ikke lade være til den pris

   9. september 2015 at 17:35
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor ser du godt ud smukke 🙂

  Er træt af at jeg ikke kunne komme igår!

  9. september 2015 at 15:18
  • Reply Liselotte

   Mange tak søde 🙂

   Øv, ville have været super at hilse på dig!

   9. september 2015 at 17:35
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den jakke er bare så sindssyg smuk! Super godt køb 🙂

  9. september 2015 at 16:30
  • Reply Liselotte

   Går ud fra du mener taske 😀 Hehe <3

   9. september 2015 at 17:35
 • Reply Karina

  Hvor ser du altså bare godt ud søde <3

  9. september 2015 at 22:08
 • Reply Ida

  Jeg kunne se sommeroutfits året rundt og drømme mig tilbage til sol og sommer 🙂
  Din nye taske og sandaler er rigtig pæne og tanken ser også super anvendelig ud 🙂
  Og øv øv øv med den punkterede bil. Kan godt forstå at du er træt.

  13. september 2015 at 21:44
  • Reply Liselotte

   Tak søde 🙂
   Ja, det har du self. ret i <3
   Jeg er så glad for den nye taske – den er så skøn

   14. september 2015 at 8:03

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.