BEAUTY

MATAS ØKOLOGISK HUDPLEJE PÅ BUDGET

MATAS ØKOLOGISK HUDPLEJE PÅ BUDGETMATAS ØKOLOGISK HUDPLEJE PÅ BUDGETÅh hvor jeg elsker når man får øjnene op for en lækker produktserie, som ikke koster kassen! Jeg er blevet helt vild med denne Matas natur serie, som er fyldt med e-vitamin og økologisk aloe Vera. Serien er uden parabener, farvestoffer og helt uden parfume. Og ja bedst af alt er prisen, priserne starter nemlig fra kun 39,95 kr. Så det er en pris hvor alle som vil være god ved sig selv og kroppen kan være med.
Jeg er ikke vild med produkter som har en alt for kraftig duft, men disse er duftfrie og lige efter min smag!

VaskegelVaskegel 74,95 kr.:
Denne lækre vaskegel er med pumpe (så smart) Er en skånsom rensegel til ansigt og hals, make uppen fjernes let og fjerne urenheder.

Dagcreme 89,95 kr.:
En lækker plejende ansigtscreme med solfaktor 15.  Indeholder fugtrig økologisk aloe vera samt E-vitamin og forebygger mod rynker. Cremen er i en smart lille beholder med pumpe, smart og hygiejnisk. Den er let og lækker og trænger hurigt ind i huden. 

Butter
Body Butter 84,95 kr.:
Er en mild fed creme, som  især er god til tør hud pga. indholdet af sheabutter og shoreabutter. Når kalenderne siger efterår og vinden rusker godt udenfor bliver min hud altid tør og irriteret, den er allerede begyndt så det er godt at denne alt for lækre tykke creme, kan hjælpe mig igennem og holde min hud fugtig og blød

Lige nu har Matas 3 for 2 på bl.a. deres naturserie se det store udvalg HER fristende ikke? Jeg vil selv ned og hente lidt flere ting i samme serie.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk