FASHION

LATINN DANMARK – DE PERFEKTE HERRESKO

LATINN DANMARK - DE PERFEKTE HERRESKO Latinn_2 Latinn_5LATINN DANMARK - DE PERFEKTE HERRESKOJeg har længe søgt efter et par fine herreinspireret sko, som udover at være en herresko stadig skulle have et lidt feminint look.  Jeg har nu fået det perfekte par fra mærket “Latinn”  de er lavet i de lækreste læder med ægte kohår. (Det giver en virkelig fin og lækker detalje) Det er mit første par sko fra mærket, men bestemt ikke det sidste, de er så behagelige at have på også er kvaliteten bare i top!
Jeg har allerede brugt dem en del, med et par herrebukser og til en feminin kjole – jeg er sikker på at de bliver en favorit her i efteråret og glæder mig til at vise jer dem på! De kan købes lige HER. Jeg har et outfit klar senere på ugen, hvor i kan se dem på.

De er lidt små i størrelsen, så hvis man svinger mellem 2 størrelser, er det en god ide at tage den største.

Jeg håber i får en dejlig mandag, min står på arbejde og forpremiere på “Klovn Forever” med Sonni i aften.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.