Follow:
GET INSPIRED

GET INSPIRED BY HENRIETTE BØGILD

GET INSPIRED BY HENRIETTE BØGILDJeg har virkelig glædet mig til at dele dette interview med jer, Bloggeronheels.dk af Henriette Bøgild, er nemlig en af mine yndlingsblogs, og har været det længe. Henriette tager de smukkeste og mest indbydende billeder i hele blogland. Bloggen er fuld af personlighed, lækre outfitsbilleder, opskrifter og anmeldelser. Hver fredag laver hun bl.a. nye cocktailsopskrifter til bloggen. Så lækkert!

Henriette_2

Henriette__2.1
Fortæl lidt om dig selv som person:
Jeg er en nysgerrig person. Jeg elsker at eksperimentere med diverse ideer og drømmer gerne om en dag at blive fuldtidsblogger. Da jeg hverken er kreativ med design og føler at jeg har 10 tommelfingre, så er bloggen nok mit frirum for at kunne skabe noget kreativt. På min helt egen måde selvfølgelig. 

Derudover er jeg nok lidt af en lukket person. Altså jeg er udadvendt, men jeg deler kun ud af mit privatliv til de personer, som er tættest på mig. 

Jeg har altid et form for kamera på mig. Hvad enten det er min iphone 5s eller mit Canon kamera. Jeg elsker at knipse billeder af min hverdag og hvad jeg oplever i løbet af ugen. Jeg elsker også at opretteholde kvaliteten på mine billeder og hele tiden bliver en bedre fotograf.

Beskriv din blog ud fra følgende (stil, indhold og tema):
Da jeg selv holder meget af den feminine stil, så vil jeg gerne at bloggen afspejler af hvilken person jeg er. Derfor er bloggen også mit eget lyse rosa univers med både sminke, hår, garderobe og smykker. Jeg elsker at klæde mig ud og gå all in på det feminine og være helt girly! Dertil kommer nok det lyse rosa tema på bloggen 😉

Jeg gør meget ud af billederne på bloggen, da jeg ønsker at billederne rammer en vis kvalitet.

Derudover holder jeg meget af at bage og eksperimentere med mad. Jeg synes det er vigtigt og lækkert at få nogle gode smagsoplevelser. Samt lave opskrifter på nemme og lækre retter, som alle kan lave 🙂

Henriette_3Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
Uh… Den er ret svær. Men jeg må nok krybe til korset og vælge mit lange hestehår. Da jeg var yngre sad jeg som hårmodel og fik klippet mit lange hår af. Jeg gik fra frisøren grædende og ønskede mit hår tilbage. Nu er mit hår super langt og jeg går meget op i ikke at udsætte det for alverdens styling produkter. Jeg bruger nogle gode plejeprodukter og lidt olie. Thats it! 🙂

3 ord der beskriver din stil:
Feminin, kreativt, Minimalistisk

Hvor shopper du helst?
Det er lidt forskelligt. For mig handler det ikke om specifikke mærker eller om tøjet skal være dyrt. For mig handler det mere om kvalitet og holdbarhed. Så jeg handler gerne i Selected femme, Message, Asos, Zalando, H&M og ZARA og nogle gange second-hand markeder.

Henriette_4Hvad er dit bedste køb?
Mit bedste køb er faktisk ikke et køb jeg selv har foretaget mig. Det er en gave jeg fik fra smykkefirmaet Bybiehl, som forærede mig en Love &Friendship guld halskæde med bogstaverne M og E, som står for ME. (mig på engelsk)
Halskæden er blevet helt speciel for mig og betyder meget for mig. Den husker mig på at man skal prioritere sig selv og at være sig selv.

Henriette_6Henriette_7Hvad er dit drømme køb?
Det må være Percy tasken fra Marc Jacobs. Jeg mangler lige en lille fin skråtaske, hvor de vigtigste ting kan være i. 

Har du en Guilty pleasure?
uh… Jeg har MANGE… Men hvis jeg skulle vælge, så må det være surt slik og alt med nutella på 😉

Nævn en af de sjoveste/bedste oplevelser du har haft som blogger:
Den sjoveste oplevelse må være at min søde nevø på næsten 10 år har fortalt sine klassekammerater at hans faster er en berømt blogger. ha ha…

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø ? hvad ville du så vælge?
Min mobil, (er lidt små afhængig af Instagram) min hovedpude og mit kamera! Jeg er ret så afhængig af at tage billeder “in the moment” og så kan jeg jo altid vise det på bloggen, når jeg finder lidt net 😉

Har du et styling tip du vil dele med os?
Højtaljeret! Hvad enten det er bukser eller nederdel! Jeg elsker det feminine udtryk, når man taljen bliver markeret! 

Og ellers er jeg vild med lag på lag trenden. Den virker hvert år 😉

Hvad er dine yndlings skønhedsprodukter?
Det må være min dagcreme og natcreme fra Beauté  Pacifique. Og Diamond oil serien fra Redken, som har reddet mit sommertørre hår.

Hvad drømmer du om mht. din fremtid?
Min største drøm er at blive fuldtidsblogger. Altså at jeg kan leve af bloggen, da jeg bruger rigtig meget tid på den og så vil man kunne nå andre højder med bloggen. Jeg bruger i forvejen meget tid på bloggen, så det føles allerede som et fuldtidsjob. Men da jeg er meget glad for mit nuværende job, så kunne det være rart at kunne kombinere de to jobs samtidig. 

Henriette_5Henriette_8Henriette_9Hjemmehygge eller aften i byen? (og hvorfor)
Hjemmehygge. Medmindre det er cocktail friday med veninderne. Men efter at have været bartender i 3 år, så må valget nok gå til hjemmehygge. Jeg elsker at vågne op søndag morgen uden tømmermænd og med god samvittighed løbe en tur.

Aftenen skulle helst bruges på en sød én over en god middag og et godt glas rødvin.

Beskriv den perfekte søndag:
Stå tidligt op, spise en god morgenmad og tage mig god tid. Derefter løbe en lang løbetur, få blogget og få taget billeder til bloggen. Og så ende søndagen med et par veninder eller familiemiddag med familien. 

Hvad er/var dine sommerferieplaner?
Jeg har været i Belgien og roadtrippet den til Paris i denne sommer med to søde veninder. Vejret var fantastisk og varmen var ligeså herlig, så det endte med to rigtig gode feriedestinationer. Derudover har jeg været i sommerhus i et par dage i Sønderjylland med min familie. 

Senere på efteråret venter en tur til Istanbul.

Vil du dele dine yndling blogs (danske og internationale)
www.rockpaperdresses.com – Cathrines skøre univers med debatter, fede outfits og misundelsværdige billeder.
www.gardum.com – Smukke Mia med en flot stil og så laver hun de lækreste opskrifter. 

Mange tak til Henriette, jeg håber i har nydt interviewet ligeså meget som jeg har. Husk at besøge den alt for fine og inspirerende blog lige HER, i vil ikke fortryde det 🙂

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Henriette

  Hej Piger!

  Åh tak for det fine interview – hvor er I dog skønne 🙂

  18. september 2015 at 15:33
  • Reply Liselotte

   Selv tak søde Henriette :-*

   20. september 2015 at 11:31
 • Reply LOOK OF THE DAY: Capitol flower | bloggeronheels

  […] Imens jeg har været i Istanbul, så har de søde piger fra bloggen Everyday Couture lavet et interview med mig og min blog. Så hvis I har lyst til at lære mig lidt bedre at kende og finde ud af hvad jeg går og drømmer om, så kan I læse hele interviewet HER. […]

  22. september 2015 at 16:28
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.