Follow:
BEAUTY

DEPEND FALL 2015 BOHEMIAN

DEPEND FALL 2015 BOHEMIANBoheme2DependDepend har endnu engang lavet en smuk kollektion, som er lige i min smag. Denne lækre efterårs kollektion “Bohemian Chic” kom ind af døren for et par uger siden og jeg kunne slet ikke vente med at prøve de mange smukke metalliske farver. Farvepaletten minder om en tur i skoven på en hyggelig efterårsdag. Kollektionen indeholder følgende farver: 4077 Free Spirit, 4078 Boho style, 4079 Flower Child, 4080 Earth Goddess, 4081 Hippie in Love, 4082 Woodstock Memories. Alle super smukke og anvendelige til et lækkert efterårslook. Lakkerne koster 29,95 kr. pr. stk og kan findes i Matas butikkerne landet over nu.
De nye lakker er desuden udarbejdet med den nye 02-formel, som lader 30 % mere ilt trænge ind igennem laklaget, sammenlignet med med et gennemsnit af de lakprodukter, som findes på markedet i dag. Og så er alle de nye lakker udstyret med en lækker bred pensel, som gør det meget lettere og hurtigere at påføre neglelakken.

7 DayDependUdover de fine farver fra “Bohemian Chic” har Depend også lavet 8 nye farver til 7 day serien. (7 dags serien, kan i læse meget mere om HER, hvor jeg har lavet en dybdegående anmeldelse af lakkerne) jeg har modtaget 6 af lakkerne i farverne: 7062 Verry Berry, 7064 Fancy Pants, 7068 Hit´em Nice, 7070 The Trill, 7071, Peek-a-Blue og 7072 Lingers in the Dark.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion

  Fantastiske navne til de lakker, jeg får da helt lyst til at gå Woodstock vejen 😉
  Hvordan sysntes du at holdbarheden er på lakkerne??
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  20. september 2015 at 16:21
  • Reply Liselotte

   Ja, elsker også navnene 😀

   De holder helt fantastisk, krakkelere ikke – så hvis man synes farven er falmet lidt kan man smide et ekstra lag oven i.. Let og lækkert 🙂

   24. september 2015 at 10:39
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Så flotte! <3

  20. september 2015 at 17:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.