BEAUTY

CHANEL LES BEIGES MAKEUP

CHANEL LES BEIGES MAKEUP

chanelmakeup2

chanelmakeup3

Her er lige et par af mine køb fra Frankrig. Jeg var meget i Sephora, da jeg elsker makeup og jeg knuselsker Sephora fordi de bare har alt hvad ens pigehjerte kan begære.
Jeg fik lagt makeup af en meget sød og super dygtig ekspedient som (smart nok) valgte at putte det dyreste i butikken på mit ansigt. Men lad os sige det sådan at det virkede bare så let og super lækkert. Det dækkede det, det skulle men efterlod mig med en behagelig følelse og en lille tan. Jeg måtte derfor have disse tre fantastiske produkter med hjem og de er allerede blevet flittigt især da min lille tan nok snart forsvinder i det her møg vejr. Men det består af en let all-in-one healthy glow fluid som er en meget let farvet creme ala en bb creme som der puttes et let lag på af. Derefter putter jeg healthy glow sheer powder i hele ansigtet og til sidst den skønne multi colour på mine kindben hvilket giver et shiny og frisk look. Jeg skal nok lave en lille tutorial på et tidspunkt så i kan se det in action. Men fantastisk er det hvertfald. Plus så ligner det en million og dufter fantastisk.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk