Follow:
FASHION

GET THE LOOK – GREY LOVE

GET THE LOOK - GREY LOVEJeg vil elske at hoppe i dette alt for lækre grå og lune efterårsoutfit med de alt for fede Kenzo sko. De fine slippers er super anvendelige her i Danmark og er super fede med et par skinny jeans og en oversize sweatshirt eller strik. Jeg er helt vild med den lysegrå farve, som er perfekt til både efterårets mørke farver og det kommende forår, med fx. en hvid kjole til.
Den store lune  Acne strik, ønsker jeg mig virkelig – Den er så lækker og ikke mindst anvendelig, strikken er i den lidt dyre ende men er helt sikker også en klassikker, som man vil finde frem år efter år og som kan styles på mange måder.

Alt tøjet er fundet hos milium.dk, en webshop som jeg lige har fået kendskab til, som forhandler et hav af lækre mærker som fx. Lala Berlin, Marc By Marc Jacobs, T by Alexander Wang, Meotine og mange mange flere.

Jeg håber i får en skøn torsdag, jeg er begyndt at se frem til weekenden?.

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Wauw, strikken ser så lækker ud, kan det andet, når det er Acne? ;-).
  Selv har jeg fundet en der minder lidt om den fra Bruuns Bazaar, som jeg tror jeg skal have med mig hjem 🙂

  24. september 2015 at 10:22
  • Reply Liselotte

   Ja, er den ikke helt fantatastisk? 😀 <3

   Uhh, de laver også mange lækre sager…

   24. september 2015 at 10:36
 • Reply Karina

  Elsker grå – farven går jo til alt <3

  24. september 2015 at 18:16
  • Reply Liselotte

   Ja, det gør den nemlig 🙂

   25. september 2015 at 11:12
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Super lækre sager! <3

  24. september 2015 at 19:31
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.