LIFESTYLE

PIGEPAKKEN SEPTEMBER 2015

P2 P3Vi har endnu engang været så heldig at få lov til at lave en anmeldelse af Pigepakken, som er det fedeste og mest tøset koncept her i Danmark. Vi er vild med kombinationen af spiselige lækkerier, skønhedforkælelse og bind/tamponer efter eget valg, det bedste af det hele er at pakken kommer op til din menstruation.

Pakken får os virkelig til at føle os forkælet i en træls og trist periode. September måneds pakke indholder en rigtig god blanding af snacks og skønhedsprodukter i de fineste farver.

PIGEPAKKEN SEPTEMBER 2015 P_1

September pakken indeholder:

Bind, tamponer og trusseindlæg ?
Sammensæt selv 25 stk. bind, tamponer og trusseindlæg, så pakken passer perfekt til dig. Det er en god mulighed for at prøve nye mærker, nyheder mm.

KIVVI Lip marmalade mint 15 ml.?
Lækker økologisk læbe balm, med den skønneste duft af mint. Har et højt indhold af kiviekstrater. Fin lille størrelse, let at have i tasken og blødgøre tørre efterårs læber. 

Appeal4:
Denne pakke indeholder farven “Snow & Summer”, en svag mint farve med sølv shimmer. Den er nem at påføre og tørre hurtigt. 

MANOMASA white cheddar, 40 g:
Sprøde tortilla chips med en lækker cremet smag af hvid cheddar… Mmmh… Er gulten fri og indeholder kun naturlige ingredienser. De smager super godt!

Haribo Multimix:
En fin stor pose med både lakrids og vingummier – lækker til stille sukkertrangen. Dejligt at prøve nye varianter. 

Nute Liquorice & Fennel:
Sort te med lakridsrod… Lækkert for os lakridselskere. 

PUKKA Cleanse:
1 te brev med masser af grønne urter, brændenælde, mælkebøtter og aloe vera.. Smager mindre godt men utrolig sundt og udrensende…

CLIPPER Peppermint:
Yderst forfriskende urtete med smag peppermint som virker kølig og ren.

P5Er du interesseret i Pigepakken? Så kan du blive medlem af det hyggelige, tøset koncept lige HER, vi vil klart anbefale et medlemsskab, det er skønt ikke at skulle tænke på bind og tamponer og oven i købet få små gaver og lækkerier sendt med posten hver måned. Pakken koster kun 139 kr. inkl. levering på posthus, eller pakkebox.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig weekend 🙂

/ Tina & Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk