FASHION

BLACK FALL

BLACK FALLDet er næsten ikke til at komme uden om herretrenden dette efterår. Jeg er personlig selv helt vild med trenden og er blevet ret forelsket i disse skønne Paul Smith sko, som kan styles både med en lækker løs herrebuks, eller med en feminin kjole, hvis man ikke vil eller er klar til at hoppe ud i et helt maskulint og minimalistisk look. Der er en lille smule “bedstefar” over skoen, altså på den gode måde og det gør egentlig at jeg elsker dem endnu mere.

Looket her er helt optimalt til efterårets kolde og blæsende dage, og jeg ville elske at style Paul Smith Skoen med denne lækre lune turtleneck strik fra Sarah Pacini og disse lidt for fede løse Ivan Grundahl bukser med drappering i toppen.  Bukserne fra Ivan Grundahl, ser så feminine, lækre og ikke mindst behagelige ud – og så er de oven i købet på tilbud til næsten ingen penge lige nu, så det er med at være hurtig… De frister hvertfald mig.

Hvad med jer, er i også hoppet med på herretrenden?

/ Liselotte

 

Sponsoreret

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk