Follow:
FASHION

GOLDEN GIRL – CROSSEYES

GOLDEN GIRL - CROSSEYESJeg bruger briller, eller faktisk bruger jeg mest linser og til afveksling briller. Men efter vi er kommet hjem fra sommerferie, kan jeg slet ikke vende mig til at bruge linser igen?. Heldigvis har briller en helt speciel plads i modeverdenen og er for mange en personlig accessory på højde med smykker, tasker og sko. Briller er nemlig med til at give et look en masse personlighed og charme. Jeg har selv et par briller fra Vesterby, men vil rigtig gerne have et par brille at skifte med.

BrillerCrossEyes har hundredevis af forskellige, speciallavede briller, som sikrer, at alle kan finde briller, der passer til udseende såvel som personlighed. CrossEyes lidt for lækre udvalg af briller kan findes HER. Koncept bygger på ærlighed, hjerteblod og lækre designs og medarbejderne i butikkerne landet over, er flinke til at hjælpe med at finde de helt rigtige briller og er særdeles rådgivende omkring hvilke brilletyper der klæder en. Hos CrossEyes tilbyder de en gratis synsprøve som du kan booke lige HER

Jeg synes det er super fedt at finde en special brille, som man ikke ser på alle og der synes jeg virkelig at Cross Eyes har et indbydende og lækkert udvalg. Selv ville jeg elske at have disse smukke guld briller, som vil kunne styles på et hav af lækre måder. Fx. helt enkelt som på collagen her. (Gold glasses: Cross Eyes / Pullover: Zalando Essentials / Pants: Only / Boots: Sixtyseven) En lækker brille skaber virkelig personlighed og kan gøre et look helt unikt – priserne hos Crosseyes starter ved 1250 kr. for enkeltstyrebriller og kun 750 kr. for briller uden styrke.

Jeg håber i har haft en dejlig weekende min har været hård og det kan mærkes i dag.. Rigtig god mandag til jer alle.

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply BRUUN by BRUUN

  Jeg har hele TRE par fra CrossEyes, og jeg ELSKER hvert par!
  De er fede, brillerne i guld! Jeg elsker briller som accessory! Og disse er tilmed til at betale, så man kan skifte – OFTE! 😉

  /Linda

  28. september 2015 at 9:39
  • Reply Everyday Couture

   Ja, jeg elsker det også og ja, prisen er helt fantastisk 😀

   2. oktober 2015 at 11:21
 • Reply Frederikke S - www.frederikkes.com

  Sikke et lækkert outfit!

  28. september 2015 at 12:07
  • Reply Everyday Couture

   Ja ikke? 🙂

   2. oktober 2015 at 11:19

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.