FASHION,  Outfit

OUTFIT: ALL BLACK

OUTFIT: ALL BLACK

OUTFIT: ALL BLACK

OUTFIT: ALL BLACK

OUTFIT: ALL BLACKPANTS: VILA / T-SHIRT: ASOS / BAG: CHANEL VINTAGE / RING: HVISK TRIUMPH / NAIL POLISH: DEPEND / BOOTS: BIANCO CAMILLA PHIL

Så er bloggen endelig flyttet.. Hvor er det skønt, vi ved at alt bliver meget bedre nu og ikke længere skal frygte at bloggen er nede..

Outfittet er taget for et par uger siden, da jeg var til event i Butik Blossom i Nibe med søde Eline. Jeg var hoppet i et helt sort outfit, hvilket jeg elsker!

Jeg håber i er ved at være klar til weekenden, jeg glæder mig rigtig meget. I aften skal vi ud til mine forældre og spise hjemmelavet pizza, i morgen skal jeg spise brunch med min kæreste og ordne en masse praktiske ting inde i byen. Søndag står den på babybesøg hos min veninde i Randers, jeg glæder mig til at se hendes lille dreng og ikke mindst deres “nye” hus.

Rigtig god weekend

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.