Follow:
BEAUTY

MICHAEL KORS PARFUME

MICHAEL KORS PARFUME

MICHAEL KORS PARFUMEUdover min Limited edition Michael Kors taske  og mine Michael Kors sandaler  købte jeg også en Michael Kors parfume i USA – Jeg er normalt ikke den store tilhænger af Michael Kors, men det fik USA rejsen lavet om på…

Jeg kunne simpelthen ikke stå for denne fine duft som minder en smule om Viktor og Rolfs “Flower Bomb”, bare uden at være helt så sød (Denne giver mig nemlig kvalme) Så den kunne jeg ikke lade stå, og selve falkonen er også super tøset og lyserød.. Whats not to like?

Tror ikke parfumen kan opstøves i Danmark, men den forhandles bl.a. HER

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion

  Hvor er den flot! Jeg hader også sukker søde duftet, dem får jeg også kvalme af. Der er intet være end når der kommer en ind i bussen med sådan en kvalmende duft der fylder hele bussen – nej puha det er slemt!
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  3. oktober 2015 at 19:54
  • Reply Everyday Couture

   Er helt enig, kan simpelthen heller ikke trække vejret med sådan en i nærheden 🙁

   4. oktober 2015 at 14:01

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.