Follow:
INTERIOR

MONDAY INSPIRATION – CACTUS

MONDAY INSPIRATION - CACTUS

Så blev det pludselig mandag igen – min weekend er gået alt alt for hurtigt. Jeg har haft rigtig meget at se til, det har været super dejligt men også lidt hårdt, det kan hvertfald mærkes i dag. Jeg går en meget spændende uge i møde, som i nok skal høre meget mere om senere.

Jeg vil lige dele lidt mandagsinspiration med jer, kaktusser ser vi over alt i indretningen lige nu og de er efter min meningen også virkelig smukke, dekorative og ikke mindst lette at holde. Min kæreste er dog ikke enig og er ikke fan af planter, som stikker – måske fordi den ene i vores soveværelse faldt ned i hovedet på ham da han sov…?

Er i også vild med kaktus trenden?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Er vild med kaktusser 😀

  5. oktober 2015 at 10:16
  • Reply Everyday Couture

   Det er jeg virkelig også 😀 <3

   5. oktober 2015 at 10:54

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.