AALBORG,  FASHION

BUKSEPIGEN NIBE RECEPTION

BUKSEPIGEN NIBE

BUKSEPIGEN NIBE

BUKSEPIGEN NIBE

BUKSEPIGEN NIBE

BUKSEPIGEN NIBE

BUKSEPIGEN NIBE

BUKSEPIGEN NIBE

BUKSEPIGEN NIBE

Vi var til den hyggeligste reception hos Buksepigen i Nibe sidste lørdag igen. Da butikken har fået nye ejere og skulle fejre dette blev der holdt en lille hyggelig åbningsfest med lidt lækkert hygge i form af champagne og flødeboller, plus et kig på deres skønne butik.
Det var vores første gang hos Buksepigen og vi var bestemt ikke skuffede. Butikken er super lækker og hyggelig, plus at den er fyldt til randen med lækkerheder som passer til et hvert modehjerte. Plus nogle helt fantastisk søde ejere og ekspedienter, som står klar til at hjælpe og vejlede dig.
Vi fik en introduktion til butikken og mærkerne som de fører, samt et indblik i hvad fremtiden byder på. De føre en masse lækre og velkendte mærker som f.eks. Second Female, Gestuz, Samsøe Samsøe, Lala Berlin, Minimum og mange flere. De kan faktisk nemt klæde dig på fra top til tå, da de føre alt fra tøj og basics til sko og accessories, så du kan få tilfredsstille alle dine shoppelyster her i hyggelige omgivelser.
Vi har været så heldige at indgå et samarbejde med Buksepigen og i kommer derfor til at se en del mere til denne skønne butik og deres lækre sager, her på bloggen i fremtiden.

Så leder du efter en skøn og hyggelig butik som ikke føre det samme som alle butikkerne i Aalborg, og hvor den personlige service er i top, så skal du besøge Buksepigen.

I kan også shoppe deres lækre udvalg online HER og der kan i også finde alle de informationer i måtte søge om butikken.
I kan nemt og enkelt holde jer opdateret med nye skønne vare i butikken via deres Instragram profil HER og deres Facebook side HER. Det vælter i øjeblikket ind med de smukkeste efterårsvare, så hold et vågent øje.

Vi håber i med billederne kan få et indblik i de skønne omgivelser og i vil byde Buksepigen velkommen her på bloggen. Vi ser frem til de kommende begivenheder.

/ Liselotte & Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.