FASHION

GET THE LOOK – CAMEL COAT & SKINNY JEANS

GET THE LOOK - CAMEL COAT & SKINNY JEANS

Maxi camel coat: Only / Skinny Jeans: Levis / Shirt: Only / Pumps: Even&Odd  / Earring: Hvisk / Ring: Hvisk  / Bag: Rebecca Minkoff

Jeg skal love for at vi har fået efterårvejr udenfor, regn, kulde og blæst er noget vi desværre skal til at vænne os til. Jeg er på ingen måde fan af efterårvejr, men elsker hyggen indendørs når regnen banker på ruden. Jeg har fundet min store frakke frem fra Soaked in Luxury, som jeg købte sidste år og pakker mig godt ind når jeg går uden for.

Jeg ville elske at hoppe i dette lækre klassiske outfit i weekenden, jeg er helt vild med frakken fra Only, som næsten ikke koster noget! Min weekend står bl.a. på 2 hyggelige fødselsdage og familiehygge og så har jeg fri på mandag, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft en fridag, så jeg glæder mig helt vildt.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

15 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.