FASHION

THIGH HIGH BOOTS

THIGH HIGH BOOTS

Som vi ser alle steder i modebilledet lige nu, kan støvlerne ikke blive “høje nok” når det kommer til op ad benet. Jeg købte selv over knæet støvler sidste år og har simpelthen været så utrolig glad for dem og er det da også stadig.
Jeg tænkte derfor, ja tak da jeg begyndte at se disse lår høje støvler, men samtidig er jeg desværre ikke sikker på at mine lår kan være i dem, da de ikke er helt så slanke længere hehe. Men jeg har klikket disse hjem fra Nelly til 549,- kr og tænkte at nu skulle det have et forsøg. Jeg ville gerne have haft nogle med hæl, men må så også indse at skal jeg gå ligeså meget i dem som dem jeg købte sidste år, får jeg nok mere ud af de flade her.
Så jeg venter spændt på at modtage og prøve dem, så håber jeg at den kan passe men ellers må jeg forsætte med at søge. I skal hvertfald ikke snydes for tippet.

I kan finde de skønne støvler lige HER. Så håber jeg i får jer en dejlig lørdag derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.