Follow:
FASHION

THIGH HIGH BOOTS

THIGH HIGH BOOTS

Som vi ser alle steder i modebilledet lige nu, kan støvlerne ikke blive “høje nok” når det kommer til op ad benet. Jeg købte selv over knæet støvler sidste år og har simpelthen været så utrolig glad for dem og er det da også stadig.
Jeg tænkte derfor, ja tak da jeg begyndte at se disse lår høje støvler, men samtidig er jeg desværre ikke sikker på at mine lår kan være i dem, da de ikke er helt så slanke længere hehe. Men jeg har klikket disse hjem fra Nelly til 549,- kr og tænkte at nu skulle det have et forsøg. Jeg ville gerne have haft nogle med hæl, men må så også indse at skal jeg gå ligeså meget i dem som dem jeg købte sidste år, får jeg nok mere ud af de flade her.
Så jeg venter spændt på at modtage og prøve dem, så håber jeg at den kan passe men ellers må jeg forsætte med at søge. I skal hvertfald ikke snydes for tippet.

I kan finde de skønne støvler lige HER. Så håber jeg i får jer en dejlig lørdag derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply kathrine johansen

  De er virkelig også fine sådan nogen knæ-støvler og synes i sær disse er rigtig fine, på grund af den lille hæl der er på! 🙂

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  10. oktober 2015 at 12:23
 • Reply Cecilie Krog

  Nøj hvor er de lækre! Dem vil jeg meget gerne ha’ fingrene i …
  /Cecilie

  10. oktober 2015 at 12:47
 • Reply M&MFASHIONBITES

  Nice boots 🙂
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  10. oktober 2015 at 21:10
 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER dem!!! De er simpelthen for flotte 😀

  10. oktober 2015 at 21:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.