FASHION

RELAXING SUNDAY WITH HUNKEMÖLLER

RELAXING SUNDAY WITH HUNKEMÖLLER

Jeg elsker at hygge i weekenderne. Det bedste jeg ved er at rende rundt i nattøj, putte med dynerne på sofaen med lækker morgenmad, bestående af de lækreste pandekager og netflix til langt op af formiddagen – bade og hoppe tilbage i nattøj igen. Søndage som disse er de bedste.

Jeg har netop modtaget dette lækre sæt fra Hunkemöller, som er det oplagte søndagstøj. Jeg har nærmest har boet i lige siden, jeg modtog det. Jeg køber altid nattøj et nummer større end jeg normalt ville købe tøj i, da det gerne må sidde løst og være behageligt at have på.

Pyamasbukserne er i et dejligt tykt gråmeleret stof med let glitter. De er så finde og behagelige at have på og så er de oven i købet smukke at se på. Jeg valgte denne fine langærmet top med de fineste blonder på skulderen. Toppen er i det blødeste bomuld og man har lyst til at beholde toppen på hele tiden. Hunkemöller har et virkelig lækkert udvalg af nattøj, undertøj og strømper – det er svært ikke at blive fristet.

Vi har lige spist rundstykker og skal til at gøre os til fødselsdag og hus-kiggeri. Jeg har fri i morgen og det glæder jeg mig virkelig til.

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk