Follow:
FASHION

RELAXING SUNDAY WITH HUNKEMÖLLER

RELAXING SUNDAY WITH HUNKEMÖLLER

Jeg elsker at hygge i weekenderne. Det bedste jeg ved er at rende rundt i nattøj, putte med dynerne på sofaen med lækker morgenmad, bestående af de lækreste pandekager og netflix til langt op af formiddagen – bade og hoppe tilbage i nattøj igen. Søndage som disse er de bedste.

Jeg har netop modtaget dette lækre sæt fra Hunkemöller, som er det oplagte søndagstøj. Jeg har nærmest har boet i lige siden, jeg modtog det. Jeg køber altid nattøj et nummer større end jeg normalt ville købe tøj i, da det gerne må sidde løst og være behageligt at have på.

Pyamasbukserne er i et dejligt tykt gråmeleret stof med let glitter. De er så finde og behagelige at have på og så er de oven i købet smukke at se på. Jeg valgte denne fine langærmet top med de fineste blonder på skulderen. Toppen er i det blødeste bomuld og man har lyst til at beholde toppen på hele tiden. Hunkemöller har et virkelig lækkert udvalg af nattøj, undertøj og strømper – det er svært ikke at blive fristet.

Vi har lige spist rundstykker og skal til at gøre os til fødselsdag og hus-kiggeri. Jeg har fri i morgen og det glæder jeg mig virkelig til.

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Karina

  Åh det ser altså lækkert ud <3

  11. oktober 2015 at 11:12
  • Reply Everyday Couture

   Det er det lækreste sæt jeg længe har haft 🙂

   14. oktober 2015 at 8:55
 • Reply Eline Tychsen

  Hvor set det fantastisk lækkert ud! Og det lyder nu heller ikke som en dårligt søndag ☺️

  11. oktober 2015 at 13:14
  • Reply Everyday Couture

   Det er de bedste søndage <3

   Det er helt fantastisk lækkert!

   14. oktober 2015 at 8:55
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh det ser lækkert ud 😀

  11. oktober 2015 at 19:42
  • Reply Everyday Couture

   Det er det virkelig søde, kan varmt anbefales 🙂

   14. oktober 2015 at 8:55

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.