BEAUTY

OGX – FANTASTISKE HÅRPRODUKTER

OGX - FANTASTISKE HÅRPRODUKTER

Puha, hvis der virkelig er noget jeg kæmper med, er det mit flade og tynde, triste hår. Det er virkelig en kæmp for mig hver morgen at få håret til at fylde lidt mere og ikke bare se “slasket” ud. Jeg styler derfor ofte mit hår med et beach jern, for at få lidt mere fylde og let krøl (er igang med en tutorial med det lækre jern) ellers touperer jeg håret.
Jeg har haft mulighed for at prøve denne fantastiske OGX “Thick & Full Biotin & Collagen” serie og den er helt fantastisk! OGX er meget populær i USA og England, og nu kan produkterne endelig købes her i Danmark. Jeg er vild med emballagen og guld etiketterne gør det hele virker lidt mere eksklusivt.

OGX_Shampo

OGX - FANTASTISKE HÅRPRODUKTER
Serien indeholder bl.a. biotin, som nærer de enkelte hårstrå og kollagen som giver volume og fylde mens hvedeproteinerne styrker håret.  Alt hvad jeg har brug for, efter hårvask sprøjter jeg lidt “Healing Oil Mist” i håndklædetørt hår, olien beskytter, reparerer og giver et smukt shine til håret. Produkterne har den mest fantastiske duft, både shampooen og balsamen den skønneste lyselilla farve.

Shampoo og Balsam (385 ml.) og den lækre olie (118 ml.) koster kun 90 kr. pr. stk. og er en helt fantastisk pris for gode og plejende hårprodukter.

Jeg har fri i dag og skal tilbringe dagen med wellness, brunch og fiskespa med min skønne veninde – glæder mig en til en hel dag med afslapning og venindehygge.

/ Liselotte

 

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.