LIFESTYLE

BIRTHDAY GIRL

BIRTHDAY GIRLJeg har fødselsdag i dag og har faktisk ikke fået forberedt noget som helst til jer….. Jeg har haft et par meget travle og hektiske uger og der sker så meget lige nu, at jeg nærmest ikke kan følge med – jeg glæder mig til at fortælle jer det hele.

Jeg blev vækket med morgensang, morgenmad og den fineste og mest personligegave fra min kæreste. I eftermiddag skal jeg have massage og i aften får jeg gæster til spisning. Så jeg skal hjem og forberede en hel masse.

Selvom jeg fylder 27 år, betyder min fødselsdag rigtig meget for mig, det er en dag jeg ser frem til meget længe – Det er dejligt med en dag hvor man må spise alt det fødselsdags lagkage og is man har lyst til og hvor der rigtig bliver hygget om en.

Håber i får en dejlig dag

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

17 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.