Follow:
BEAUTY

EASY BRAID HALF UPDO TUTORIAL

EASY BRAID HALF UPDO TUTORIAL 2 EASY BRAID HALF UPDO TUTORIAL

Her får i lige en lille tutorial til en simpel og nem håropsætning. Nogle gange kan små simple ting gøre en stor forskel. Mit hår er desværre ikke så langt og smukt, at jeg kan lave en masse skønne opsætninger, men man må arbejde med hvad man har.
Jeg har tendens til altid at have den samme frisure, det vil sige krøllet hår eller glat. Wauw hehe. Men nogle gange må man prøve lidt andet. Jeg laver derfor nogle gange disse halve opsætninger. Som jeg føler både kan fungere til hverdag men helt sikkert også til fest.

Denne er såre simpel men meget sød hvis i spørger mig. Du skal blot dele håret op i to totter på hver side og flette disse. Dette kan både gøres i glat eller krøllet hår, men jeg føler det krøllede giver det et super boho beach agtig look, hvis det giver mening. Når de er flettet lukker jeg dem med et gennemsigtig elastik og sætter dem fast med et par hårnåle og vupti. Så sker der lidt anderledes på hovedet. Til sidst er det vigtig med en super god hårlak som holder men ikke er for tung, da det kan få det hele til at falde sammen. Jeg har prøvet mange men denne fra Kevin Murphy er min klare favorit. Han forstår at lave lækre produkter som holder det de lover.

4

I kan finde alle de ting i skal bruge lige HER hos Billigvoks til fantastiske priser. Kevin Murphys Session Spray er som nævnt min favorit hårspray da den har et super godt hold og er super let, da jeg hader når det klistre og gør håret tungt. I kan finde den lige HER.
De u-undværlige The O hårelastikker har jeg altid på mig og vil ikke bruge andre, da de holder mit hår godt fast uden at rive hår ud, plus så er det så lækkert at de ikke ses i håret. Dem finder i HER.

 

Håber i kan bruge min lille tutorial og at i får jer en super dejlig “hår”dag derude..

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Benya Suwan

  Vildt godt indlæg!

  http://benyasuwan.dk

  21. oktober 2015 at 10:37
  • Reply Everyday Couture

   Tusind tak <3 !

   21. oktober 2015 at 21:54
 • Reply Eline Tychsen

  Wow virkeligt et godt indlæg! Og hvor er du smuk!

  21. oktober 2015 at 12:10
  • Reply Everyday Couture

   Tusind tak søde Eline <3 Og kan kun sige mange gange i lige måde 🙂 Dejligt du kan lide det 😀

   21. oktober 2015 at 21:54
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det ser super godt ud søde 🙂

  21. oktober 2015 at 12:47
  • Reply Everyday Couture

   Tusind takker søde <3 🙂

   21. oktober 2015 at 21:53
 • Reply Lullumut

  Vildt flotte billeder og guide opsætning <3 Du og din frisure er selvfølgelig også lækker, haha 🙂

  21. oktober 2015 at 15:57
  • Reply Everyday Couture

   Tusind tak søde <3 ! Fedt du kan lide den 😀

   21. oktober 2015 at 21:52
 • Reply Karina

  Hvor fint<3

  21. oktober 2015 at 17:20
  • Reply Everyday Couture

   Tusind tak <3 🙂

   21. oktober 2015 at 21:56

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.