Follow:
FASHION

No. 9 COPENHAGEN

No. 9 COPENHAGENJeg elsker smykker og bruge dem i massevis hver dag og hele tiden. Jeg føler mig nøgen uden mine smykker og hader hvis jeg fx. har glemt en ring, ur eller øreringe…. Min favorit er helt klart guldsmykker, men jeg kan også finde på at mixe smykkerne på kryds og tværs med sølv og oxideret, oxideret er da noget af det lækreste.

For mig er smykker en meget personlig ting, som er med til at beskrive stil og skabe et lækkert og unikt look.
Derfor elsker jeg også at få smykker i gaver, især efter vores indbrud sidste år, har jeg især brug for smykker af betydning. Det er forfærdeligt pludselig ikke at have alle sine smykker mere.
Ligeså meget som jeg elsker at få smykker, ligeså meget elsker jeg at give smykker i gaver til familie og veninder – jeg elsker at finde nye lækre smykkemærker, jeg har netop fået øjnene op for brandet No.9 Copenhagen, som en dansk smykke linje under tøjbrandet Birgitte Herskind. Smykkerne koster fra kun 200kr. og er derfor ret gavevenlige. Jeg er vild med at alle smykkerne er lavet i matte materialer, det giver et fedt og lækkert utryk. Jeg er især vild med den lækre halskæde, som ville passe helt  perfekt ind i min stil. De fine smykker fra No.9 Copenhagen kan bruges både til hverdag og fest og kan styles på kryds og tværs.

Smykkerne forhandles hos Pi-cph.dk , som forhandler en lang række lækre smykke brands som fx. Carré, Månesten  og StineA. Pi-CPH tilbyder oven i købet altid fri fragt uanset hvor meget du handler for.

/ Liselotte

Sponsoreret

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Wow, hvor er det bare nogle smukke smykker 😀 Dem er jeg helt vild med!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  22. oktober 2015 at 10:14
 • Reply Eline Tychsen

  Wauw – ja de er virkelig flotte de smykker! 🙂
  Og er så meget med dig angående smykker og hverdag. Kan heller ikke undgå at føle mig lidt nøgen uden mine ringe hehe 🙂

  22. oktober 2015 at 11:11
 • Reply STEPHANIE/FASHIONBYSTERUP

  Virkelig smukke smykker 😀

  22. oktober 2015 at 14:13
 • Reply Marie-Louise

  Nogle smukke sager!
  Jeg er ved at vænne mig til at gå mere med smykke, og disse kunne klart være nogle kigge mere på 🙂

  Knus

  22. oktober 2015 at 15:42
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er de flotte! 🙂

  22. oktober 2015 at 17:42
 • Reply Louise

  Ej hvor er jeg vild med dem! Lige i tide til min ønskeliste 🙂

  24. oktober 2015 at 23:08
  • Reply Everyday Couture

   Det var godt, jeg er også selv kæmpe fan 😀

   27. oktober 2015 at 8:01

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.