FASHION

No. 9 COPENHAGEN

No. 9 COPENHAGENJeg elsker smykker og bruge dem i massevis hver dag og hele tiden. Jeg føler mig nøgen uden mine smykker og hader hvis jeg fx. har glemt en ring, ur eller øreringe…. Min favorit er helt klart guldsmykker, men jeg kan også finde på at mixe smykkerne på kryds og tværs med sølv og oxideret, oxideret er da noget af det lækreste.

For mig er smykker en meget personlig ting, som er med til at beskrive stil og skabe et lækkert og unikt look.
Derfor elsker jeg også at få smykker i gaver, især efter vores indbrud sidste år, har jeg især brug for smykker af betydning. Det er forfærdeligt pludselig ikke at have alle sine smykker mere.
Ligeså meget som jeg elsker at få smykker, ligeså meget elsker jeg at give smykker i gaver til familie og veninder – jeg elsker at finde nye lækre smykkemærker, jeg har netop fået øjnene op for brandet No.9 Copenhagen, som en dansk smykke linje under tøjbrandet Birgitte Herskind. Smykkerne koster fra kun 200kr. og er derfor ret gavevenlige. Jeg er vild med at alle smykkerne er lavet i matte materialer, det giver et fedt og lækkert utryk. Jeg er især vild med den lækre halskæde, som ville passe helt  perfekt ind i min stil. De fine smykker fra No.9 Copenhagen kan bruges både til hverdag og fest og kan styles på kryds og tværs.

Smykkerne forhandles hos Pi-cph.dk , som forhandler en lang række lækre smykke brands som fx. Carré, Månesten  og StineA. Pi-CPH tilbyder oven i købet altid fri fragt uanset hvor meget du handler for.

/ Liselotte

Sponsoreret

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.