Follow:
BEAUTY LIFESTYLE

PIGEPAKKEN OKTOBER 2015

PIGEPAKKEN OKTOBER 2015

PIGEPAKKEN OKTOBER 2015

Oktober måneds Pigepakke, er næsten lige landet hos os. Den er i de fineste efterårsfarver og er fyld med de skønneste spiselige lækrerier, lige hvad man har brug for når man rammer “den tid på måneden”.

Hver måned har du mulighed for selv at sammensætte din helt personlige pakke, med lige netop de bind, tamponer og trusseindlæg, som passer netop til dig. Udover dit personlige menstruations-kit, bliver man hver måned forkælet med en god gang selvforkælelse i form af skønhedsprodukter og lækre specialiteter. for kun 139 kr. bliver pakken leveret til din pakkeboks eller posthus. Bestil din Pigepakke HER

3

4

Oktober måneds pakke indeholder:

ByK neglelak i en fin efterårsfarve, der er flere forskellige farve – så det er spændende hvilken farve man får. Neglelakken er fri for skadelige stoffer og er allergi certificeret.

Konnerup & Co. chokolade, Uhh, endelig chokolade, det har vi sukket efter i de sidste par pigepakker… Denne hvide chokolade, har en skøn smag af citrus. Kombinationen er genial og lækker, desværre forsvinder pladen lidt for hurtigt. mmh!

Rustikke sticks, flere lækrerier – disse sprøde stænger er så lækre især hvis de nydes med en lækker hjemmelavet dip eller endnu bedre en lækre krydret guacamole.

Darling spuds chips, disse chips er så lækre at posen ikke holdte mange minutter. De har en lækker smag af cheddar ost, porrer og rosa peberkorn. De er håndkogte og smager himmelsk! Skal helt sikkert finde ud af hvor posen kan købes i en større udgave.

Te, te og te…. Hver måned er der 3 lækre te breve med i pakken, denne måned NUTE, skøn efterårste med æble og kvæde. CLIPPER lækker og smagfuld te, med smag af hindbær og tranebær og PUKKA te, med afslappende egenskaber. 

Endnu en pakke fyldt med overraskelser – vi kan varmt anbefale konceptet.
Bestil din Pigepakke HER allerede i dag og bliv forkælet under din næste menstruation.

/ Tina og Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Hvor ser den hyggelig ud 🙂
  Elsker sådan nogle pakker.

  http://camillajulie.looklab.dk/

  23. oktober 2015 at 14:51
  • Reply Everyday Couture

   Det er så hyggeligt, altid spændende at se hvad pakken gemmer på 🙂

   27. oktober 2015 at 8:02

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.