FASHION

NEW VRS BOOTS

VRS BOOTS

BOOT2

VRS BOOTS

For noget tid siden var jeg med Eline i Århus, til er super fedt VRS event, her måtte vi hver især vælge et par lækre styles…. I går fik jeg “endelig” disse skønne støvler ind af døren, (Det er nok dem jeg har glædet mig mest til at modtage, af de lækre ting jeg valgte under eventet) De er i ægte skind og virkelig made for walking!  Jeg er vild med strukturen i skindet som giver et lækkert råt look. Støvlerne har lynlås bag på og en fin knappe, til lukning i toppen. Jeg vil helt sikkert få dem brugt en hel del henover efteråret og vinteren. De er super fede både til jeans og kjole.

I kan finde støvlerne i butikkerne (Bilka og Føtex)  nu til kun 499 kr. Jeg er virkelig imponeret over hvor mange fede styles der er at finde i Føtex og Bilka. Jeg har virkelig fået øjnene op for VRS, siden vi deltog i eventet.

Jeg håber i får en dejlig søndag, min står på en masse praktiske ting og muligvis en tur i skoven, vejret er jo helt fantastisk!

/ Liselotte

Reklame: Støvlerne er modtaget i gave af VRS Fashion, holdningen til produktet er min egen!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.