Follow:
FASHION

PERSONLIG GAVE: HÆKLET TASKE

 

PERSONLIG GAVE: HÆKLET TASKE

PERSONLIG GAVE: HÆKLET TASKE

Jeg havde fødselsdag i sidste uge og blev fejret flere gange, på selve dagen og igen i lørdags, hvor jeg bl.a.  havde mine dejlige veninder til brunch…. Jeg er blevet så forkælet, og har fået en hel masse dejlige og lækre gaver, som jeg glæder mig til at vise jer.

Min veninde Tine er yderst kreativ og dygtig og dem af jer, som følger mig på Instagram @LiselotteA, har nok allerede set denne fine hæklet taske, som jeg fik af hende i fødselsdagsgave. Jeg er helt vild med den og den grå farve er så lækker til mit altid så sorte tøj.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Den er SÅ flot!!! 😀

  26. oktober 2015 at 9:38
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak søde Eline 😀

   27. oktober 2015 at 8:00
 • Reply Simone

  Hvor er den bare flot!
  Og et forsinket tillykke herfra 🙂

  – Simone
  http://www.simonebjerregaard.dk

  26. oktober 2015 at 10:03
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak Simone 🙂 <3

   27. oktober 2015 at 7:59
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er den bare vildt cool!

  26. oktober 2015 at 16:21
  • Reply Everyday Couture

   Ja, er den ikke sej og lækker? 😀

   27. oktober 2015 at 7:59

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.