FASHION

PERSONLIG GAVE: HÆKLET TASKE

 

PERSONLIG GAVE: HÆKLET TASKE

PERSONLIG GAVE: HÆKLET TASKE

Jeg havde fødselsdag i sidste uge og blev fejret flere gange, på selve dagen og igen i lørdags, hvor jeg bl.a.  havde mine dejlige veninder til brunch…. Jeg er blevet så forkælet, og har fået en hel masse dejlige og lækre gaver, som jeg glæder mig til at vise jer.

Min veninde Tine er yderst kreativ og dygtig og dem af jer, som følger mig på Instagram @LiselotteA, har nok allerede set denne fine hæklet taske, som jeg fik af hende i fødselsdagsgave. Jeg er helt vild med den og den grå farve er så lækker til mit altid så sorte tøj.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.