FOOD

NUTRILETT SNACK TIME

NUTRILETT SNACK TIMEKender vi ikke alle det kritiske tidspunkt midt på dagen, hvor maven begynder at rumle lidt og lysten til søde sager og lækre snacks melder sin ankomst? Kl. 14-14.30 er nok det mest kristiske tidspunkt for mig og når jeg sidder på kontoret en hel dag uden at bevæge mig længere end 5 skridt til printeren, skal jeg virkelig tænke over hvad jeg putter i munden…. Nutrilett har heldigvis for mig, og andre “slikmunde”,  lavet 2 nye barer, som er det perfekte søde treat, der gør det meget lettere at styre uden om slikfælden sidst på eftermiddagen.

NUTRILETT SNACK TIME

NUTRILETT SNACK TIMENutrilett Cookies & Cream bar, er en sød og crunchy bar (som minder en smule om de mindre sunde Oreos) med kun 113 kcal. pr. bar. Den har et lavt sukkerindhold og et højt indhold af protein, som gør at barer giver en skøn let mæthedfornemmelse.

Nutrilett Juicy Coconut bar, jeg er vild med kokos og denne bar er også lige efter min smag. Det er en saftig lille bar overtrukket med mørkchokolade og har det lækreste kokosnøddefyld, som gør at man føler man får en rigtig chokoladebar. Baren indeholder 105 kcal. og har et lavt sukker og proteinindhold.

Min favorit er helt klar den lækre cookies & cream bar – mmh, den er lækker og har nu fået en fast plads i min taske, når jeg er på farten.

NUTRILETT SNACK TIMEUdover barerne har Nutrilett også lavet en ny smoothie, som er let at have med på farten eller som kan nydes direkte fra køleskabet. Low Lactose Smoothie med Banana / Vanilla kan bruges som måltidserstatter, har et laktoseindhold på under 1%. Smoothien indeholder ligesom andre måltidserstatninger 12 vitaminer og 11 mineraler og har et højt proteinindhold, som gør den velegnet som erstatning for morgenmaden eller frokosten, fordi den indeholder det, din krop har brug for.

Har i prøvet Nutriletts produkter eller nyheder?

/ Liselotte

Sponsoreret

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk