Follow:
FASHION

LV ALMA BB DAMIER

LV ALMA BB DAMIER

2

3

4

 

Her får i så endelig indholdet af min Louis Vuitton pose fra min sommerferie i Nice. Det er denne lille men meget rummelige skønhed, som jeg har drømt om i snart mange år.

Jeg har som i ved en stor forkærlighed for Louis Vuitton’s smukke tasker og modellen Alma har længe lagt øverst på min drømmeliste. Sidst Kevin og jeg var i Berlin for nogle år siden, søgte vi alle Louis Vuitton butikkerne tynd efter denne mini model af Alma i “damier” looket. Men den var lige kommet og var stort set umulig at støve op. Det viste sig så at Rihanna var blevet set med den og så var den – puff – revet væk fra hylderne. Så gik derfra god sur på Rihanna men dog med min Celine trio istedet, så helt skidt var det ikke.
Da vi så i år gik fordi alle de skønne butikker i Nice, Cannes og Monaco, synes Kevin pludselig at vi skulle spørge på den igen. Da jeg desværre ikke havde fået sparet “taskepenge” sammen til ferien som jeg plejer -høhø, så var jeg ikke helt lun på tanken. Men vi endte med at spørge i Cannes og den søde dame sagde at der var en eneste på lager inde i Nice. Så vi styrtede ind til Nice og fik den fremvist og det var kærlighed ved første blik. Jeg kunne ikke få den af igen og det var hårdt at gå ud fra butikken igen, vel vidende at den stod derinde.
Så da Kevin pludselig dukkede op med en fin Louis Vuitton pose i hånden turde jeg ikke tro mine egne øjne. Var og er simpelthen ovenud lykkelig og det må være den bedste gave jeg nogensinde har fået. Knuselsker den lille LV baby og får den brugt flittig, selvom jeg er meget øm over den. Så guld, ren og ny som den er hehe.
Håber i bliver lige så forelsket som jeg er og i kan få jeres drøm”metaske” til at gå i opfyldelse.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Årh hvor er han dog fantastisk! Hviklen gave at få <3 Hvis jeg ikke har sagt det før, så er du en heldig heldig pige 😀
  Den er SÅ smuk søde !!

  28. oktober 2015 at 11:55
  • Reply Everyday Couture

   Ja han er virkelig en skønling <3 😉 Er alt alt for heldig med ham og han er alt for god ved mig <3 🙂 Tusind tak søde <3 Kan slet heller ikke fatte at den er min 🙂

   28. oktober 2015 at 14:32
 • Reply Benya Suwan

  Årh heldige dig!! Den er virkelig smuk den taske!

  http://benyasuwan.dk

  28. oktober 2015 at 12:06
  • Reply Everyday Couture

   Ja puha kan heller ikke lige tro på mit eget held 😛 hehe.. Tusind tak <3 er os bare SÅ glad for den 🙂

   28. oktober 2015 at 14:31
 • Reply BY STERUP

  Ej hvor er den bare fin altså 😉
  Jeg er død misundelig ! hehe ..

  // http://www.bysterup.dk

  28. oktober 2015 at 13:51
  • Reply Everyday Couture

   Tusind mange tak <3 Syns os den er død fin 😉

   28. oktober 2015 at 14:30
 • Reply Karina

  Jeg kan godt forstå at du er glad for den! Den er virkelig pæn <3

  28. oktober 2015 at 16:58
 • Reply Susie

  Det er bare SÅ smuk en taske:). Hvad koster den i dk?

  2. september 2016 at 22:08
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.