Follow:
INTERIOR

INTERIOR TIP BLOOM POSTER

INTERIOR TIP BLOOM POSTER

INTERIOR TIP BLOOM POSTER

INTERIOR TIP BLOOM POSTER

Jeg har fået denne flotte “Bloom” plakat med de skønneste vilde blomster og guldfolie detaljer. Den er sat i den fineste messing ramme, som gør at plakaten får et mere eksklusivt og lækkert look. Plakaten og rammen, har jeg fået i gave af firmaet I Love my Type, som næsten lige har lanceret deres nye kollektion. Den nye kollektion indeholder bl.a. de smukkeste dekorative print, både med citater og illustrationer. Min nye smukke plakat pynter lige nu på min plankehylde over mit sminke bord i vores soveværelse, og har fået min Vintage Chanel taske som nabo.

Udover denne smukke plakat, har jeg også fået den fine grå “Part of my Life” plakat, som i snart får at se, den står lige nu i stuen og pynter.

Cards_2

Cards

Udover de mange smukke nye plakater, har I Love My Type også lavet de sødeste små Mini Message Cards, som er kort i visitkort-størrelse og kan pimpe enhver gave op. Der er otte forskellige, og de indeholder de sødeste små budskaber så fx “Hello Pretty”, “Hoooooray”, “Truly madly deeply” eller “You are loved”. Alle kortene er skrevet med håndskrift og præget med guld (og det er især noget jeg i grafikkerbranchen synes ser lækkert ud)
Jeg glæder mig allerede til at jeg skal give den næste gave væk, indpakningen, kan kun blive smukkere med et af disse små fine kort. Find de små kort og andre fine sager lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply BY STERUP

  Det ser virkelig godt ud 😉 <3

  // http://www.bysterup.dk

  29. oktober 2015 at 12:32
  • Reply Everyday Couture

   Tak søde 🙂 <3

   30. oktober 2015 at 10:01
 • Reply Frederikke S

  Ej hvor ser det fint ud!

  http://www.frederikkes.com

  29. oktober 2015 at 14:35
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak Frederikke 🙂

   30. oktober 2015 at 10:01
 • Reply Ida

  Jeg har også kigget på deres plakater og de er nemlig så fine og elsker at teksten kan fås med marmor farve 🙂

  29. oktober 2015 at 16:53
  • Reply Everyday Couture

   Ja, nemlig. Det er jeg også vil med – Den anden jeg har fået er faktisk med marmor tekst 🙂

   30. oktober 2015 at 10:01
 • Reply Karina

  Hvor er den altså bare fin 😉

  29. oktober 2015 at 22:17
  • Reply Everyday Couture

   Tak smukke <3

   30. oktober 2015 at 10:00
 • Reply Lullumut

  Plakaten med blomster er lige mig 🙂 Den skal jeg have bestilt hjem, når jeg er flyttet! De små kort er også utroligt cute.

  29. oktober 2015 at 23:27
  • Reply Everyday Couture

   Ja, det bliver du nødt til søde 😀 Den er så fin

   30. oktober 2015 at 10:00
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er helt vildt fint. Vil også gerne have skiftet ud i nogle af plakaterne herhjemme 🙂

  31. oktober 2015 at 23:29
 • Reply Sofie Martine

  Gud, hvor er det bare fint 😀 Jeg er helt vild med farve kontrasterne 😀

  1. november 2015 at 14:34
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.