INTERIOR

INTERIOR TIP BLOOM POSTER

INTERIOR TIP BLOOM POSTER

INTERIOR TIP BLOOM POSTER

INTERIOR TIP BLOOM POSTER

Jeg har fået denne flotte “Bloom” plakat med de skønneste vilde blomster og guldfolie detaljer. Den er sat i den fineste messing ramme, som gør at plakaten får et mere eksklusivt og lækkert look. Plakaten og rammen, har jeg fået i gave af firmaet I Love my Type, som næsten lige har lanceret deres nye kollektion. Den nye kollektion indeholder bl.a. de smukkeste dekorative print, både med citater og illustrationer. Min nye smukke plakat pynter lige nu på min plankehylde over mit sminke bord i vores soveværelse, og har fået min Vintage Chanel taske som nabo.

Udover denne smukke plakat, har jeg også fået den fine grå “Part of my Life” plakat, som i snart får at se, den står lige nu i stuen og pynter.

Cards_2

Cards

Udover de mange smukke nye plakater, har I Love My Type også lavet de sødeste små Mini Message Cards, som er kort i visitkort-størrelse og kan pimpe enhver gave op. Der er otte forskellige, og de indeholder de sødeste små budskaber så fx “Hello Pretty”, “Hoooooray”, “Truly madly deeply” eller “You are loved”. Alle kortene er skrevet med håndskrift og præget med guld (og det er især noget jeg i grafikkerbranchen synes ser lækkert ud)
Jeg glæder mig allerede til at jeg skal give den næste gave væk, indpakningen, kan kun blive smukkere med et af disse små fine kort. Find de små kort og andre fine sager lige HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk