AALBORG,  FOOD

RESTAURANT CASA BLANCA AALBORG

RESTAURANT CASA BLANCA AALBORG

Forret

RESTAURANT CASA BLANCA AALBORG

Hvis du er fra Nordjylland, eller måske nærmere Aalborgområdet bliver du simpelthen nødt til at besøge restaurant Casa Blanca – De har den lækreste buffet, med alt hvad hjertet begærer og er du til desserter, er Casa Blanca virkelig et must. De har bl.a. danmarks største chokoladefontæne, hvor du kan dyppe friske jordbær og andet frugt, eller nyde det lækre chokolade over en pandekage eller is.

I forretbuffetten finder du div. fiskeretter: lakseruller, laksemousse, tunmousse, sushi, hellefisk. Er du ikke til fisk? så gå i stedet ombord i dagens suppe, kyllingesalat eller nyd et stykke frisk flutes med fx. taziki.

Når det kommer til hovedretter, er det virkelig svært at bestemme sig for hvor man skal starte og slutte.. Buffetten byder på alt fra oksemørbrad, kalvefilet, marineret kyllingebryst, lasagne, ris og pastaretter, lam, mørbrad, div. sauce, salater og grøntsager er blot et udpluk af det du finder på buffeten. Kødet er mørt og lækkert og tilbehøret er frisk.

Casablanca_2

Casa2

RESTAURANT CASA BLANCA AALBORG

Vi er begge glade for alt der indeholder sukker og meget gerne i store mængder, derfor var dessertbuffetten også den vi glædede os allermest til at gå ombord i. Hos Casa Blanca finder du de fineste mini kager og mousser (Det er desværre ikke muligt at komme igennem dem alle… der er simpelthen et alt for stort og spændende udvalg) Udover kagerne, står der en kok og tilbereder de LÆKRESTE flamberede pandekager… Det er uden tvivl verdens bedste pandekager – pandekagerne kan nydes med lækker vaniljeis, som virkelig smager af vanilje, frisk frugt, vafler, kys og lun chokolade fra den store flotte chokoladefontæne.

Så hvis du er til lækker mad, meget mad, god service og fantastisk betjening er Casa Blanca, Aalborg stedet for dig og dine venner/familie. Den lækre Buffet koster 179 kr. søndag-torsdag og 199 kr. fredag-lørdag.

Casa_6

Casa_5

JULEFROKOST:
Casa Blanca holder julefrokost, så skal du ud med arbejdet, veninderne, familien eller studiekameraterne er det måske noget for dig?

Casa Blanca sørger for i får en hyggelig aften, med bl.a.:
– Dansk julemad og mandelgaver
– Irish coffee, kaffe eller the
– 2 timers fri bar (øl, vand og vin ) ekstra timer kan tilkøbes 
– Snaps (2 pr. kuvert),

Derudover bliver det en aften fuld af overraskelser og underholdning, mulighed for dans, karaoke, bands, Dj’s og self. julemusik under middagen.

Prisen er kun 399 kr. pr. mand. Du kan se mere om eventet og datoer lige HER

/ Tina & Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Casa Blanca, Aalborg

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk