DAY DREAM .....
FASHION

DAY DREAM …..

DAY DREAM .....

Nogen har en svaghed for sko, andre for tasker, smykker eller jakker. Jeg har en svaghed for det hele, men dem som kender mig ved jeg er særligt har en svaghed for lækre og smukke tasker. Min kæreste synes jeg har for mange, men for mig er tasken det, som er med til at fuldende et outfit og skabe det helt rigtige look – Derfor er det efter min mening også rart at have noget at skifte med.

Hos NEYE forhandler de et hav af lækre taske mærker, som fx. DAY, et mærke jeg virkelig elsker. De har nok lavet de mest anvendelige og brugbare tasker på markedet længe.  Jeg har selv et par stykker, men drømmer om at tilføje endnu flere til min samling – De laver jo hele tiden nye lækre udgaver og print, så det er bestemt svært ikke at blive fristes. Lige nu drømmer jeg bl.a. om denne lidt for lækre quiltet weekend taske, som er så anvendelig og ikke mindst pæn.
Jeg er helt vild med små make up punge, og har efterhånden en hel del, man skal jo både have en i hverdagstasken, fitness tasken og en med make up i hjemme på sminkebordet. Denne smukke “Gweneth Palm” make up pung fra DAY, er så fin og tilpas i størrelsen. Jeg er helt vild med printet og farverne. Den fine “Zigzag” purse, vil fungere super fint som bag-in-bag, til nøgler, mønter mm. som nemt bliver væk i en stor dametaske.

Er i ligeså vild med DAY taskerne som jeg er?

/ Liselotte

Sponsoreret

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.