Follow:
FASHION

A FEW NEW SEXY FAVES

hm1

hm2

Nogle gange betyder det lige så meget hvad du har under dit outfit som selve outfittet, for at du føler dig godt tilpas. For mig giver det lige en ekstra boost til selvtilliden at vide at det er der, ikke fordi nogen skal se det men mere følelsen i at have et sexet flot sæt undertøj på. Det er ligesom med de helt rigtige sko, det giver en indre styrke og tro på sig selv.

Jeg bryder mig ikke om at se mig selv i undertøj, slet ikke. Men derfor elsker jeg nu stadig at kigge på pænt undertøj og som her ligge det ud blandt nogle af mine andre favoritter.
Dette sæt var jeg så heldig at modtage fra Hunkemöller og udover at det sidder helt fantastisk og er super behageligt, så fremstiller det også mine “meget små” fortrin i det bedste lys. Hvis i forstår sådan en lille hentydning hehe.
Den smukke farve passer perfekt til det kommende efterår og er pænt under det meste tøj, plus de smukke blonder, giver det hele en smule “sexy look”.
Hvis i også skulle ønske at få fingerne i dette lækre sæt kan i finde det lige HER og HER plus en masse andre skønne sager som kan friste en hver pige/kvinde lige HER.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Frederikke S

  Wauw det er smukt!
  – God weekend 🙂

  http://www.frederikkes.com

  6. november 2015 at 12:58
 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er det pænt!! 😀 <3

  6. november 2015 at 13:56
 • Reply Katrine Guldbæk

  Sikke et smukt sæt – er vild med farven :-).

  God weekend 🙂

  6. november 2015 at 16:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.