Follow:
BEAUTY

EMBRYOLISSE- FRANSK FORKÆLELSE

EMBRYOLISSE- FRANSK FORKÆLELSE

EMBRYOLISSE- FRANSK FORKÆLELSE

EMBRYOLISSE- FRANSK FORKÆLELSEJeg elsker Frankrig, den franske mad, det franske sprog, franskmændene, de franske designerhuse og ikke mindst de franske skønhedsprodukter. Når jeg er på ferie i Frankrig plejer jeg altid at tømme de franske apoteker for lækre og ikke mindst billige skønhedsprodukter. Heldigvis er vi ved at have mange af de kendte og lækre franskemærke herhjemme og hos Billigvoks.dk er de begyndt at forhandle skønne Embryolisse. Embryolisse har over 65 års erfaring inden for farmaceutiske hudplejeprodukter.

Jeg har fornylig fået et lækker Embryolisse travel Duo kit tilsendt, som bl.a. indholdte dette all-in-one renseprodukt. Jeg elsker det virkelig det er super effektivt og fjerner let alt make up både alm. og vandfast, helt uden problemer. Huden efterlades ren og blød og det tager kun få min. at rense hele ansigtet. Hurtig afrensning, er virkelig noget jeg sætter pris på, da jeg virkelig hader at rense hud. Selvom tonicen er effektiv er den stadig mild og kan uden problem bruges på sensitiv og sart hud.

Cremen Lait-créme concentré, er som skabt til min sarte, tørre og stressede hud. Cremen blødgøre og trænger hurtigt ind uden at fedte, så make uppen kan lægges med det samme. Cremen er skabt til alle hudtyper og er så mild, at den kan bruges til babynumser!

Find det lækre sæt lige HER (pris 199 kr.)

/ Liselotte

Produktern er modtaget til test af Billigvoks.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Louise

  Ej ,hvor smart! Jeg synes det er så besværligt at man skal bruge flere forskellige rensere. Altså en til øjenmakeup og en til hud etc. Jeg bruger selv La Roche Posay og det virker super godt for mig. Det er så også et fransk mærke 😉

  Jeg ville også lige fortælle jer at jeg har nomineret jer til The Liebster Award da jeg holder rigtig meget af at følge bloggen. Jeg håber I deltager! I kan finde posten her:
  http://www.moderngirl.dk/2015/11/the-liebster-award.html

  7. november 2015 at 19:07
  • Reply Everyday Couture

   Ja, det er super smart 😀

   Tusind tak, vi har begge lidt travlt men kigger på det hurtigst muligt :-*

   11. november 2015 at 12:21
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Jeg er vild med disse produkter 😀 <3

  7. november 2015 at 23:46
  • Reply Everyday Couture

   De er også helt fantastiske 😀 <3

   11. november 2015 at 12:09
 • Reply Ida

  Enig med Stine – jeg er stor fan og de fungerer så godt 🙂

  9. november 2015 at 17:17
  • Reply Everyday Couture

   Ja, det gør det virkelig 😀 <3

   11. november 2015 at 12:09
 • Reply Camilla Julie

  De lyder godt nok virkelig lækre 😀 <3

  10. november 2015 at 10:32
  • Reply Everyday Couture

   Det er de også søde :-*

   11. november 2015 at 12:08
 • Reply BY STERUP

  Det lyder godt nok lækkert altså 😉

  // http://www.bysterup.dk

  10. november 2015 at 11:06
  • Reply Everyday Couture

   Det er super lækre produkter 😀

   11. november 2015 at 12:08

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.