BEAUTY

EMBRYOLISSE- FRANSK FORKÆLELSE

EMBRYOLISSE- FRANSK FORKÆLELSE

EMBRYOLISSE- FRANSK FORKÆLELSE

EMBRYOLISSE- FRANSK FORKÆLELSEJeg elsker Frankrig, den franske mad, det franske sprog, franskmændene, de franske designerhuse og ikke mindst de franske skønhedsprodukter. Når jeg er på ferie i Frankrig plejer jeg altid at tømme de franske apoteker for lækre og ikke mindst billige skønhedsprodukter. Heldigvis er vi ved at have mange af de kendte og lækre franskemærke herhjemme og hos Billigvoks.dk er de begyndt at forhandle skønne Embryolisse. Embryolisse har over 65 års erfaring inden for farmaceutiske hudplejeprodukter.

Jeg har fornylig fået et lækker Embryolisse travel Duo kit tilsendt, som bl.a. indholdte dette all-in-one renseprodukt. Jeg elsker det virkelig det er super effektivt og fjerner let alt make up både alm. og vandfast, helt uden problemer. Huden efterlades ren og blød og det tager kun få min. at rense hele ansigtet. Hurtig afrensning, er virkelig noget jeg sætter pris på, da jeg virkelig hader at rense hud. Selvom tonicen er effektiv er den stadig mild og kan uden problem bruges på sensitiv og sart hud.

Cremen Lait-créme concentré, er som skabt til min sarte, tørre og stressede hud. Cremen blødgøre og trænger hurtigt ind uden at fedte, så make uppen kan lægges med det samme. Cremen er skabt til alle hudtyper og er så mild, at den kan bruges til babynumser!

Find det lækre sæt lige HER (pris 199 kr.)

/ Liselotte

Produktern er modtaget til test af Billigvoks.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk