BEAUTY

DEPEND 02 NEGLEPLEJE

DEPEND 02 NEGLEPLEJEPuha, bloggen har stået lidt stille både Tina og jeg har rigtig travlt og meget at se til og tænke på. Jeg vil lige tippe om et par favoritter fra Depends 02 serie. Depend lancerede i sommers deres nye 02 serie, ved et fint event i København, som jeg kunne desværre ikke kunne deltage i da jeg var i USA. Jeg har fået tilsendt lidt af de lækre produkter fra serien og vil nu præsentere jer for et par af mine favoritter, serien indeholder produkter til alle typer negle og er uden skadelige stoffer.

DEPEND 02 NEGLEPLEJENAIL OIL (GRAPE/AVOCADO)
Denne olie er skapt til bløde, tørre og flossede negle. Den giver intensiv pleje og hjælper neglen med at blive hård og stærk. Den dufter helt fantastisk og er let og lige til at smører på. Grape Avocado & Nail Oil koster 99 kr. og kan bl.a. købes i Matas, olie dryppes på med den fine pipette som man kan suge olien op med.

DEPEND 02 NEGLEPLEJENO YELLOW:
Jeg har haft lidt gult skær på mine negle, heldigvis kun pga. misfarvinger fra neglelak. Jeg har altid negelelak på og mine negle har ikke fået luft og ro i mange mange år…. No Yellow, er et specialprodukt, der indeholder en patenteret optisk film-danner, som effektivt kamuflerer gule misfarvninger på neglefladen. “lakken” tørrer hurtigt og indeholder UV-filter, der beskytter mod gulmisfarvninger.

Den er yderes effektiv og efter kun en behandling ser mine negle helt normale og sunde ud igen. Prisen er 79 kr. og kan bl.a. købes i Matas, Salling og Magasin.

Stop Splittng

STOP SPLITTING:
Er en lille “gele”, som er perfekt til skrøbelige og flossede negle.
Den lille gel, masseres ind i neglen og giver næring og øger modstandskraften. Samtidig tilføre den fugt til både negle og neglebånd.
Mine negle flosser meget i toppen og deler sig, det medføre ofte at de knækker og ikke ser særlige pæne ud, heldigvis hjælper denne Stop Splitting  mine negle er blevet væsentlig pænere med flosser stadig lidt, jeg forsætter med at bruge den lækre gel. Prisen for denne er 99 kr. og kan bl.a. købes i Matas, Salling og Magasin.

Fjerner

NEGLELAKFJERNERE 4FREE:
Disse neglelak fjernere fra o2 serien indeholder ikke  acetone, olier, farve og parfume.
Den blå serie har en lyn hurtig virkning og fjerne hurtigt og effektivt neglelakken fra dine negle. Den lilla serie er miljøtilpasset, er hurtigvirkende og lugtfri (Derfor også min favorit, jeg hader lugten af neglelakfjerne) Den grønne serie er også miljøtilpasset, har en svag lugt og er særlig god til tørre og flossede negle. Alle 3 serie forhandles i flasker eller dip-in, som er så smart og som jeg har skrevet om lige HER

/ Liselotte

 

 

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk