INTERIOR

I LOVE MY TYPE INSPO

I LOVE MY TYPE PLAKAT INSPIRATION

I LOVE MY TYPE PLAKAT INSPIRATION

Som Liselotte har vist jer HER tidligere, har vi været så heldig at få nogle smukke plakater fra skønne I LOVE MY TYPE til at pynte vores hjem.
Jeg fik blandt andet denne skønne BLOOM plakat som kan give selv den kedeligste væk et ekslusivt og feminint look. Jeg vil super gerne have den i mit fremtidige køkken sammen med en smuk plante for give det et mere hjemmeligt og hyggeligt look.
For nu pynter den dog i mit soveværelse på min IKEA reol sammen med mine skønhedsprodukter og et lille ghost træ. Den giver også her et smukt guld og feminint look som passer perfekt til mine yndlings produkter og arvesmykker.

Jeg har også fået en anden skøn plakat som pynter i min stue, som i også snart skal få at se. Plus en super fin lille bog som inspirere til at få lidt gang i tingene, hvilket altid er motiverende at have liggende på skrivebordet.

I kan finde denne smukke plakat lige HER og mange flere smukke plakater fra I LOVE MY TYPE lige HER.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.