LIFESTYLE

LAV DIN EGEN JULEKALENDER

LAV DIN EGEN JULEKALENDER

Cal_2

Hvis der er noget jeg virkelig elsker er det julen. Jeg elsker hyggen, sneen (ikke for store mængder), at pynte til jul, spise konfekt og julebag, se Pyrus og andre julekalender i tvet. Men det bedste jeg ved er at åbne julekalender om morgenen, eller finde en lille hyggelig pakke i sokken. Det bliver man aldrig for gammel til vel?

Jeg må ærligt indrømme at mange af de julekalendere man finder i butikkerne er så kedelige og ikke mindst dyre (hvis man tænker på indholdet) Men nu kan man købe den smarteste julekalender jeg længe har set…. Hos Billigvoks.dk kan man nemlig købe denne smarte “Bland-selv-julekalender”. Som faktisk er en tom julekalender med 24 rum, i forskellige størrelser, hvor man så selv kan fylde lækre og sjove ting i som fx. skønne produkter, make up eller lign.  slik, luksus te, smykker, biografbiletter, små søde hilsner eller andre sjove ting. Det er en oplagt gaveide til enten kæresten, veninden, søster eller mor. Man kan altså lave en helt speciel og ikke mindst personlig kalender, som man selv bestemmer hvad skal koste.

LAV DIN EGEN JULEKALENDER

Cal_3

Jeg er så vild med ideen og glæder mig til at lave kalenderen færdig og forære den til en jeg holder af.  Find den alt for smarte  “Bland-selv-julekalender” HER og find skønne produkter  i alle prisklasser, som passer i lågerne lige HER 

 

/ Liselotte
Reklame

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk