FASHION

GET INSPIRED BY CHRISTINA WONSBECK

GET INSPIRED BY CHRISTINA WONSBECK

Det er ved at være længe siden jeg har lavet et GET INSPIRED indlæg her på bloggen. Denne gang skal vi møde Christina på 23 år, som lige nu er bosat i fantastiske New York.  Jeg  fandt frem til Christina ved et tilfælde på instagram @christinawonsbeck og blev straks fanget af hendes inspirerende profil og lækre billeder. Jeg besøgte derfor straks hendes lækre blog FashionEclectic.com som er ligeså spændende og inspirerende som Instagramprofilen. Må indrømme at jeg er en smule (faktisk ret meget) misundelig på Christina, hun lever det liv jeg har drømt om, men nok aldrig har turde springe ud i….

Jeg har virkelig set frem til at dele dette interview med jer, for Christina har en super lækker og ikke mindst personlig stil og ser brandgodt ud på billederne, som oser af den lækreste New Yorker stemning.

Christina_2

GET INSPIRED BY CHRISTINA WONSBECK

Fortæl lidt om dig selv som person:
Jeg har altid været meget eventyrlysten og haft den indstilling til livet, at man skal udeleve sine drømme, mens man kan, hvilket nok er en stor grund til, at jeg nu bor i New York City. Man kan næsten ikke drømme for stort, hvis man bare kæmper for det. Jeg har en stor passion for at skrive, og så elsker jeg mode, indretning, og gode kaffespots.

Hvad laver du i New York?:
Jeg arbejder som intern i et PR firmaet Nadine Johnson Inc., hvor jeg arbejder med events indenfor mode og design. Derudover er jeg på 5. semester af min BA i medievidenskab, som jeg læser ved siden af jobbet.

Beskriv din blog ud fra følgende (stil, indhold og tema):
FashionEclectic.com er min lille klumme, hvor jeg deler mine hverdagstanker, sjove situationer og lækre billeder fra New York City.

Christina_6

Christina_7

3 ord der beskriver din stil:
Minimalistisk, kontrastfuld, feminin

Hvad kan du bedst lide ved dig selv:
Jeg er skide sjov (eller det synes jeg i hvert fald selv!)

Hvor shopper du helst?
I New York shopper jeg helst i SoHo eller på 5th Avenue. Her kan jeg finde alt fra et highstreet fashionfix til high-end kvalitetskøb, og så elsker jeg de to meget forskellige atmosfærer. SoHo som er meget laid back, fyldt med artsy typer og med super mange hyggelige gader, og 5th Avenue som er en super travl Avenue med kæmpe butiksfacader og fascinerende storbyliv.

Christina_8Hvad er dit bedste køb?
Inden for det sidste år er det nok min Jacquie Aiche statement horn-halskæde, som jeg næsten bærer hver dag. Den er så minimalistisk og fin, og giver prikken over i’et på et outfit. Og så bliver jeg simpelthen nødt til at give min nye iPhone 6s et shout-out. Jeg bliver konstant glad over billedkvaliteten, som gør det så meget nemmere at opdatere Instagram og Snapchat med lækre billeder, jeg tager endda billeder til bloggen med den nogle gange. Thumbs up!

Hvad er dit drømme køb?
Chanel Boy Bag. Cliché, I know! Men siden jeg fik øjnene op for den, bestemte jeg mig for, at den skulle være mit materialistiske bevis på, at jeg på en eller anden måde har opnået succes.

Har du en Guilty pleasure?
Is! Helst Cookie Dough fra Ben & Jerry’s. Jeg siger jer, det hjælper på alt fra kærestesorger, en dårlig dag og sygdom, til at være et perfekt treat på en varm dag eller en ultimativ hyggeaften.

Nævn en af de sjoveste/bedste oplevelser du har haft som blogger:
Copenhagen Fashion Week. Sindssyg vild oplevelse på godt og ondt. Jeg tror aldrig, at jeg har følt mig så usikker (okay, måske i de tidlige teenageår, but you get my point!), som at være i samme rum som de helt store personligheder indenfor mode. Det var lidt følelsen af at blive total udkonkurreret, mit outfit var pludselig ikke helt så fedt mere, og af en eller anden grund faldt min selvtillid fra 120 til 0 på tre sekunder. Men det er også oplevelser som disse, der rykker mig som person, og hvor er der bare (næsten) ikke noget bedre end når spotlyset tænder, vild musik lyder, og de lækre modeller går ned af catwalken. Det er lige til at blive inspireret af!

Christina_4

GET INSPIRED BY CHRISTINA WONSBECK

Hvis du måtte vælge 3 ting, som du måtte medbringe til en øde ø – hvad ville du så vælge?
Kaffe, min laptop (med forventning om en velfungerende WIFI forbindelse på øen), og min telefon.

Har du et styling tip du vil dele med os?
Jeg er sucker for trends og tendenser i modebilledet, men mit bedste stylingtip er at bære tøj, der passer din kroptype, og som du føler dig tilpas i. Hvis jeg kigger tilbage på bloggen, så kan jeg tydeligt se hvornår jeg har ladet moden diktere og hvornår jeg har udtrykt min personlighed og været 100% tilpas i mit outfit. Det er alfa omega!

Hvad er dine yndlings skønhedsprodukter?

Jeg er stor tilhænger af Beauté Pacifiques produkter, som jeg har brugt igennem en del år nu, og så vil jeg nævne ansigtsrensen fra IS Clinical, som simpelthen er så blid og lækker.

Hvad drømmer du om mht. din fremtid?
Karrieremæssigt: Jeg drømmer om at forme bloggen til noget endnu større og vildere, og så drømmer jeg om at skrive bøger. At skrive er terapi for mig, så at blogge er for mig en perfekt kombination af at udtrykke mig selv gennem den forunderlige modeverden og samtidig gøre hvad jeg elsker allermest, at skrive. Jeg er af den overbevisning at din stil er med til at udtrykke dig som person, hvordan dit humør er den pågældende dag, din inspiration, og ultimativt hvad du gerne vil opnå. Jeg tror det har mere magt, end vi forestiller os, og jeg vil elske at gøre denne drøm til virkelighed.

Privat: Kærlighed. At blive gift med manden i mit liv, rejse verden rundt, få børn (og en hund, som skal hedde Bailey), og skabe et hjem for alt dette.

Christina_10

GET INSPIRED BY CHRISTINA WONSBECK

Hjemmehygge eller aften i byen? (og hvorfor)
Jeg har lyst til at sige en aften i byen, men i virkeligheden er det nok hjemmehygge, jeg for det meste ender i. Jeg er vild med middage, kaffedates, seriemaraton osv. med gode veninder eller min familie. Jeg er dansker med stort D, når det kommer til mit behov for hygge!

Beskriv den perfekte søndag: 
Den perfekte søndag starter med at hente bagels og kaffe med min kæreste, efterfulgt af gåtur i en af de mange hyggelige parker i New York (Central Park er og bliver min favorit), derefter står den som regel på lidt shopping på et søndagsmarked med en veninde eller min kæreste, hvor man både kan købe ind til den kommende uge og også finde unikke smykker, billeder, vintage tøj osv. Det er altså en favorit! Ultimativt vil de sene eftermiddagstimer stå på kaffedate med en veninde, hvis jeg altså ikke allerede har overgivet mig til sofa og søndags-takeout (som oftest fra en fantastisk god latinamerikansk restaurant to blokke fra mig). Det er vigtigt for mig at få set mine veninder, have tid til at opleve New York City, og bare nyde nuet i weekenden, da min hverdag er super travl (New Yorkere arbejder som gale!), og giver mig minimal tid til at puste ud. Jeg vil sige, at min weekend har været perfekt, hvis jeg føler mig opladet med ny positive energi, så jeg kan give den gas i den nye uge.

Vil du dele dine yndling blogs (danske og internationale)
Jeg har altid kigget meget udad når det kommer til blogs, og har derfor flest yndlingsblogs internationalt. I blandt disse vil jeg nævne The Fashion Guitar, Kayture, Raspberry & Rouge, Estée Lalonde og ManRepeller. Jeg har dog også to danske favoritter, nemlig Framboise Fashion (hun skriver dog på engelsk og bor i London, men er dansk/australsk) og RockPaperDresses. Jeg bliver inspireret af lækre billeder, og en velformuleret og humoristisk tekst.

Christina_12

Christina_11

Jeg takker Christina, for at hun vil fortælle om sig selv og dele ud af de skønneste billeder fra livet i New York.
Hvis i er til lækker stil, sprøde billeder og fed New Yorker stemning, så besøg Christinas spændende og inspirerende blog lige HER. Jeg elsker at følge med og drømme mig tilbage til New York.

/ Liselotte 

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk