Follow:
BEAUTY LIFESTYLE

PIGEPAKKEN NOVEMBER 2015

PIGEPAKKEN NOVEMBER 2015

PIGEPAKKEN NOVEMBER 2015


PIGEPAKKEN NOVEMBER 2015
PIGEPAKKEN NOVEMBER 2015

Det er altid spændende at modtage månedens Pigepakke, (Pakken kommer hver måned op til din menstruation, fyldt med selvforkælelse) vi kan næsten ikke vente med at “flå” den altid så fine emballage op og se hvad der gemmer sig af lækre godter og produkter til selvforkælelse i æsken. Denne måned var endnu engang en succes, udover din personlig sammensat menstruationspakke (med 25 stk. bind, tamponer og trusse indlæg) indeholdte denne måneds pakke følgende:

DivaDerme Mascara:
Liselotte er i forvejen stor fan af DivaDermes produkter og har tidligere lavet et indlæg om dem HER, så denne gave fra DivaDerme vakte stor begejstring! Vi modtog en skøn Fiber Wing fullsize mascara, som indeholder små fibre som gør dine vipper længere (Og JA! det gør den faktisk) og samtidig plejer og beskytter dine vipper med olie,

Erayba Hair Botox:
En lille prøve på en skøn hårmaske, som reparerer og genopfylder hårets fibre med kreatin. Efter brug af denne maske er håret helt fantastisk blødt og lækkert.  Altid skønt at prøve nye produkter.

Gojibær med chokolade:
Skønne økologiske gojibær overtrukket med chokolade, smager så lækkert og posens indhold er alt for hurtigt væk. Smager godt som snack med pigepakken anbefaler også at drysse dem over evt. frugtsalat… Så langt nåede vi dog ikke 🙂

Rawsnack:
Endnu en sund snack, som ikke smager sundt. Denne bar har en lækker smag af blåbær og vanilje og er super lækker indeholder ingen sukker, tilsætningstoffer og konserveringsmidler. Er mættende og super smart at have i tasken når den lille sult melder sig.

Haribo flagermuse:
Altid en favorit hos os, dejlig kombination af vingummi og lakrids. Behøver ingen dybere forklaring…

3 skønne te varianer:
Pukka Gorgeous Eral Grey, Clipper English Breakfast og T Town Black Sentiment, alle 3 lækre og skønne at nyde en kold vinterdag.

PIGEPAKKEN NOVEMBER 2015

PIGEPAKKEN NOVEMBER 2015
Hvis du ligesom os elsker at blive forkælet, prøve en masse nye og spændende produkter både spiselige snacks og lækre skønhedsprodukter, er Pigepakken lige noget for dig. Du kan bestille din egen Pigepakke lige HER til kun 139 kr. pr. måned

/ Tina & Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Pigepakken.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply BY STERUP

  Altid dejligt at blive forkælet med en pakke fyldt med lækkerier 😀

  // http://www.bysterup.dk

  18. november 2015 at 16:01
  • Reply Everyday Couture

   Ja, nemlig 🙂

   18. november 2015 at 16:13
 • Reply Eline Tychsen

  Uh jeg har haft den mascara – den er virkelig god!! 😀 <3

  19. november 2015 at 9:50
  • Reply Everyday Couture

   Ja, det er den virkelig 😀
   Elsker også deres produkter til brynene

   19. november 2015 at 10:14

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.