Follow:
BEAUTY

EASY PEASY – CLEAN SKIN WIT CLARISONIC MIA 2

Colose

Ligeså meget som jeg elsker make up produkter, ligeså meget hader jeg at bruge tid på at rense mit ansigt om aftenen og morgenen! Ville ønske der fandtes nemmere og hurtigere måder at rense huden på… og det gør der faktisk!

Jeg har længe ønsket mig en MIA2 fra Clarisonic og fik endelig købt en i Oktober måned. Jeg købte den Magasin.dk, da de havde -20 % på alt beauty med Goodiecard. Jeg elsker virkelig Magasin og elsker at de rimelig tit har goodiedays både i butikkerne og på nettet.

Clearaa

Colose_1

Det roterende lille børstehoved bruges til afrensning af huden, fjernelse af make up og andre produkter og renser på kun 60 sek. Den skulle være 6 gange mere effektiv end alm. afrensning og produkterne skulle eftersigende virker meget mere effektivt! Det bedste af dele hele er at man kan bruge lige netop de produkter man vil.  Jeg har den sidste tid anvendt  Colosés vaskecreme, som faktisk er gået hen og blevet en favorit!

Vaskecremen kan anvendes af alle hudtyper, men er særlig god til uren hud med bumser og hudorme. (Jeg døjer til tider med uren hud og har efterhånden prøvet et hav af produkter) Cremen er meget mild og kan derfor uden problemer anvendes både morgen og aften. Vaskecremen  er meget mild og kan derfor uden problemer anvendes både morgen og aften.
Den er super god og effektiv og det er derfor super nemt og hurtigt at rense huden for skidt og make up rester, der skal oven i købet kun bruges en meget lille klat til hele ansigtet, huden efterladesblød og lækker. Find vaskecremen HER til 190 kr.

Colose_creme

Sær

Udover vaskecremen bruger jeg også Colosé Hydroactive creme, (Bemærk ny emballage, på hjemmesiden) som er speciel til tør og ru hud. Min hud er meget skiftende alt efter vejrforholdene og især om sommeren og vinteren har min hud brug for mere fugt. I takt med det kolde vintervejr får jeg tørre plamager i ansigtet, men denne Colosé Hydroactive creme, kan holde dem mere eller mindre væk. Jeg er kæmpe fan af produkter som ikke har kraftige dufte og derfor får denne også et ekstra plus ved mig. Cremen er en smule tykkere end de creme jeg normalt bruger i ansigtet, men tørre hurtigt ind uden at klistre hvilket gør at man hurtigt efter påførsel kan begynde på make uppen.

Hvis du vil læse mere om cremen, har jeg skrevet om den lige HER ellers kan den købes lige HER til 280 kr.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Åh, det lyder godt nok nemt og lækkert 😀 ren og frisk hud er noget af det bedste!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  23. november 2015 at 14:31
  • Reply Everyday Couture

   Ja, det er så let søde 🙂

   23. november 2015 at 16:56
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor lækkert! <3

  23. november 2015 at 16:42
  • Reply Everyday Couture

   Det er virkelig lækkert 😀

   23. november 2015 at 16:55
 • Reply Katrine Pedersen

  Den har jeg efterhånden set et par gange his og her, og har været i tvivl om, om den rent faktisk virker. Men det lyder til på dig, at den er rigtig god, så måske den er værd at investere i 🙂

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  23. november 2015 at 17:20
  • Reply Everyday Couture

   Det er den, kan varmt anbefale den – og så er det super man kan bruge lige netop de produkter man ønsker og som passer bedst til en 🙂

   24. november 2015 at 9:52
 • Reply Ida

  Du er så heldig at du har MIA2. Jeg har selv MIA1 og er rigtig glad for den.
  De er virkelig effektive! 🙂

  23. november 2015 at 17:38
  • Reply Everyday Couture

   Ja, er så glad for den – alle pengene værd 🙂

   24. november 2015 at 9:51
 • Reply BY STERUP

  Tak for tippet, har overvejet det –
  så dejligt lige at få en anbefaling!

  // http://www.bysterup.dk

  24. november 2015 at 9:30
  • Reply Everyday Couture

   Den er alle pengene værd søde 🙂 Kan varmt anbefale den.

   24. november 2015 at 9:51

  Leave a Reply