FASHION

NEW BROWN BOOTS

NEW BROWN BOOTS

NEW BROWN BOOTS

Jeg har længe søgt efter nogle fede støvler i en anden farve en sort. Bare sådan for at prøve noget lidt anderledes siden jeg altid befinder mig i sort fodtøj på denne tid af året hehe. Da min veninde og jeg så en dag var i Sallig fald vi begge pladask for disse nyheder og skønheder fra Stylesnob. Vi kunne simpelthen ikke gå hjem uden dem og da vi så var så heldig at Salling havde 20 % kunne vi jo slet ikke sige nej.
De har været med mig på weekend tur denne weekend og har gået lange ture i skoven i dem. Er chokeret over at de ikke engang skulle gåes til, men nej de er bare bløde og behagelige, plus sålen gør at man står meget bedre fast end i de fleste andre støvler. Yay for behagelighed og skønhed på samme tid.

Håber i har nydt weekenden derude og er klar til endnu en uge. Jeg har haft en skøn weekend for en gang skyld og ja det gør det endnu mere hårdt at komme tilbage til den sørgelige hverdag. Men må sætte næsen op efter at tingene snart bliver bedre.
I må hvertfald have jer en dejlig start på ugen derude.

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.