Follow:
INTERIOR

ANOTHER I LOVE MY TYPE INSPO

 

ANOTHER I LOVE MY TYPE INSPO

Her får i så lige endnu en skøn sag fra I LOVE MY TYPE i form af denne smukke WILD AT HEART plakat som allerede har fået en stor plads i mit hjerte og i mit hjem. Jeg forelskede mig i den med det samme jeg så den da den indeholder min yndlings farve fra jeg var helt lille nemlig lyserød, som hele mit værelse var malet i, i mange år af mit liv – jep så piget var jeg trods alt. Plus smukke solsikker som var min elskede morfars yndlings blomst. Han plantede to hjemme i min forældres have som jeg elskede højt og passede godt på i al den tid jeg boede hjemme.
Så dette billede får mig til at tænke på de skønneste minder fra min barndom plus det pynter smukt hvis i spørger mig.
Jeg håber på at kunne finde den helt rigtige plads til det i mit kommende hjem. Det har indtil videre fået pladsen på min elskede barbord fra ELLOS. Vi står i øjeblikket i et vældigt flytterod og har ikke rigtig noget hjem fra mit i November så lige nu er alt kaos. Men ja der kan altid skabes lidt ro midt i kaos.
I kan finde den smukke plakat lige HER.

ANOTHER I LOVE MY TYPE INSPO

bog2

Jeg fik også denne skønne lille notes bog som kan give mig lidt inspiration i hverdagen og pynte et hvert skrivebord. Jeg bruger den flittigt allerede og ønsker mig allerede flere. I kan finde den lige HER og andre versioner lige HER.

Rigtig go lørdag derude <3

/ Tina

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ida

  Jeg har selv kigget på den poster mange gange – så det er ren misundelse herfra. Den er så pæn og fin 🙂

  29. november 2015 at 11:25
 • Reply Katrine Guldbæk

  Helt vildt fed plakat 🙂

  29. november 2015 at 17:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.