Follow:
FOOD LIFESTYLE

CHRISTMAS TIME – LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

CHRISTMAS TIME - LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

CHRISTMAS TIME - LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

CHRISTMAS TIME - LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

CHRISTMAS TIME - LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

CHRISTMAS TIME - LAKRIDS BY JOHAN BÜLOW

I morgen er det 1. December og jeg har længe set frem til denne skønne dag. Jeg elsker december og julen. Jeg har særligt set frem til den 1. December i år, der skal nemlig ske noget meget spændende i morgen, som jeg glæder mig til at fortælle meget mere om.

Jeg har fået denne alt for lækre Lakrids by Johan Bülow julekalender af min kæreste, jeg fik den faktisk lige op til min fødselsdag i Oktober og har haft svært ved at holde fingerne væk fra den, heldigvis var min kæreste så smart også at købe hele 3 ekstra bøtter med de lækreste chokolade/lakridskugler, som jeg har kunne forkæle mig med, mens jeg har ventet på at kunne åbne julekalenderen (som oven i købet indeholder hele to kugler hver dag – min kæreste kan heldigvis ikke lide lakrids, lucky me!) Jeg er mest vild med de kobberfarvet kugler, ÅH de er gode, de smager af salt karamel med lakrids i midten, uden tvivl den lækreste kombination.. De er så fine det næsten er synd at spise dem.

I går “fejrede” vi 1 søndag i advent med pakkekalender både fra min familie, Sonnis mor og min Søster i Thailand. Så der var en del pakker som skulle åbnes, det bliver man aldrig for gammel til vel? Derefter bagte mor og jeg småkager og hyggede.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg bliver simpelthen nødt til at prøve den julekalender engang. Dette års julekalender blev en fra Cadbury, den eneste julekalender jeg kunne opstøve i Hong Kong 😛
  http://cammi.dk

  30. november 2015 at 10:36
  • Reply Everyday Couture

   Ja, bliver du nødt til søde 🙂
   Håber du nyder det i Hong Kong?

   / Liselotte

   2. december 2015 at 9:40
 • Reply Eline Tychsen

  Årh den ser vild ud!! 😀

  30. november 2015 at 11:05
  • Reply Everyday Couture

   Den er vild og hele 2 stykker i hver …. MMhh 😛

   2. december 2015 at 9:39
 • Reply BY STERUP

  Mmmh, det ser lækkert ud 😉

  // http://www.bysterup.dk

  30. november 2015 at 11:25
  • Reply Everyday Couture

   Det er nemlig så lækker 😀 <3

   2. december 2015 at 9:39
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er han sød! <3

  30. november 2015 at 13:51
  • Reply Everyday Couture

   Ja, er han ikke <3 😛

   2. december 2015 at 9:39
 • Reply Camilla Julie

  Ej, hvor er du bare heldig 😀
  Den har jeg godt nok også gået og drømt om!! <3

  http://camillajulie.looklab.dk/

  30. november 2015 at 14:15
  • Reply Everyday Couture

   Kan jeg godt forstå søde, den er også alt alt alt for lækker 😀

   2. december 2015 at 9:38

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.