Follow:
Clara's corner LIFESTYLE

JEG ER GRAVID OG HAR KØBT HUS

JEG ER GRAVID OG HAR KØBT HUS

Det er dejligt endelig at kunne afsløre at jeg er gravid og at Sonni og jeg venter os en lille pige til April 2016.

Jeg har været ramt af den vildeste kvalme, haft det støste energi underskud, har haft de vildeste ædeflip, frygtelig migræne og mange hormonelletudeture. Jeg er nu 20+6 og har det egentlig meget godt – maven og lille pigen vokser som de skal. Har flere og flere problemer med at være i mit tøj…. Derfor også de manglende Outfitbilleder fra min side.

Uden at jeg skal gå hen og blive Mommy-blogger, (for det er på ingen måde det jeg vil med Everyday-Couture) Vil jeg alligevel opdatere jer om forløbet, udviklingen og ja det kan jo ikke skjules mere, maven er ved at blive stor og interesserne for babybutikker er pludselig voldsom stigende. Jeg glæder mig!!

Puha, der sker så meget i mit liv lige nu at jeg er ved at have svært ved selv at følge med…Udover vi skal være forældre, har vi også købt et hus. Sådan et rigtig hus med have, garage, flagstang og badekar. Vi flytter fra Nørresundby, hvilket jeg aldrig havde troet ville ske.. Vi skal i stedet bo i Aabybro, som jeg er sikker på vi bliver rigtig glade for alle 3.  Vi overtager huset 1. feb. samme dag som vi skal være ude af vores lejlighed.  Jeg glæder mig så meget og har allerede 10.000 planer til indretning, fornyelser osv. og glæder mig til at vise jer billeder fra huset.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er bare så dejligt for jer. Endnu engang stort tillykke søde <3. Glæder mig til at følge med 🙂

  4. december 2015 at 16:12
  • Reply Everyday Couture

   Mange tak søde <3

   7. december 2015 at 15:45
 • Reply Amalie Fernande

  Hvor dejligt, kæmpe tillykke! 🙂

  4. december 2015 at 16:34
  • Reply Everyday Couture

   Tusind tak <3

   7. december 2015 at 15:44
 • Reply Karina

  Endnu en gang tillykke med det søde 😉 Jeg glæder mig rigtig meget til at høre mere om det – det bliver fantastisk for jer 😉

  4. december 2015 at 16:38
  • Reply Everyday Couture

   Tak smukke <3
   Glæder mig til at fortælle endnu mere om det hele

   7. december 2015 at 15:44
 • Reply Ida

  Tillykke tillykke tillykke Liselotte og hvor jeg glæder mig til at følge med 🙂
  Og hvor bliver det også spændende med huset 🙂
  Ih jeg er så glad på jeres vegne <3

  4. december 2015 at 17:09
  • Reply Everyday Couture

   Tak søde Ida, hvor er du altså bare sød <3
   Glæder mig også til at dele det med jer

   7. december 2015 at 15:44
 • Reply Benya Suwan

  Åh hvor er det dejligt!! Undtagen de bivirkninger selvfølgelig 😉
  Stort tillykke!! <3

  http://benyasuwan.dk

  4. december 2015 at 17:45
  • Reply Everyday Couture

   Ja, det er frygteligt!! 🙁 Men dejligt de endelig er ovre <3

   7. december 2015 at 15:44
 • Reply Camilla - Cfashion

  Kæmpe stort tillykke det er jo 2 helt fantastiske ting 🙂 det bliver bare så spændende!!
  Kram fra Camilla – http://Cfashion.dk/

  4. december 2015 at 17:49
  • Reply Everyday Couture

   Ja, det bliver meget spændende – Et dejligt 2016 vi går i møde

   7. december 2015 at 15:43
 • Reply Sanne

  Kæmpe kæmpe stort tillykke fra mig med begge dele. Hvor er det bare stort og fantastisk <3

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  4. december 2015 at 18:05
  • Reply Everyday Couture

   Tak søde Sanne <3 :-*

   7. december 2015 at 15:43
 • Reply Ditte

  Stort tillykke endnu engang, og også med huset, hvor bliver det spændende Glæder mig til følge med ❤️

  4. december 2015 at 22:21
  • Reply Everyday Couture

   Tak søde Ditte – Ja det er virkelig spændende 🙂

   7. december 2015 at 15:43
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Tillykke med begge ting <3 <3 ! Det er jo helt fantastisk!

  5. december 2015 at 12:20
  • Reply Everyday Couture

   Tak søde 😀 Ja, så fantastsik

   7. december 2015 at 15:43

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.